Βάσω Παπουτσή Μήττα: Με τη ΝΔ η χώρα θα σταθεί στα πόδια της

 Βάσω Παπουτσή Μήττα: Με τη ΝΔ η χώρα θα σταθεί στα πόδια της

Στο νησί της Θάσου ταξίδεψε χθες η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Καβάλας Βάσω Παπουτσή.

Συνεχίζει καθημερινά τις περιοδείες της , τις επίσκεψης και τις συζητήσεις με τους πολίτες καθώς κακά τα ψέματα οι προεκλογικές μέρες που έχει στη διάθεσή της είναι λίγες. Η κ. Βάσω Παπουτσή Μήττα όπως κι άλλοι όμως υποψήφιοι βουλευτές,  παρέλαβε την Τετάρτη τα ψηφοδέλτια.

Ταυτόχρονα λοιπόν προετοιμάζει τη διαδικασία διανομής τους χέρι-χέρι και πόρτα-πόρτα.

Η Βάσω Παπουτσή Μήττα  έχει την εμπειρία προηγούμενων εθνικών εκλογών στις οποίες συμμετείχε πάντα με τη Νέα Δημοκρατία.

Τότε βέβαια τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Η κ. Μήττα επιστρατεύτηκε και με προθυμία βοήθησε το κόμμα όταν ήταν πολύ πιθανή η ήττα του στις εθνικές εκλογές. Έδειξε μία αξιοπρόσεκτη συνέπεια και μία συμπαράσταση στη Νέα Δημοκρατία σε δύσκολους καιρούς. Σήμερα όλα αυτά δεν ισχύουν καθώς η Νέα Δημοκρατία είναι πολύ κοντά στη νίκη ενώ για το νομό Καβάλας είναι πιθανόν να εκλέξει ακόμη και τέσσερις βουλευτές.

Μιλώντας στην Πρωινή η κ. Βάσω Παπουτσή είπε: «Οι εκλογές που έρχονται είναι πολύ κρίσιμες. Φεύγει η πιο καταστροφική κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ. Η προεκλογική μου προσπάθεια είναι διαρκής.

Κινούμαι συνεχώς,  ακούω πολίτες, ενημερώνομαι. Θέλουμε να λύνουμε τα προβλήματα του κόσμου. Όντως οι προεκλογικές οι μέρες είναι λίγες αλλά δεν είμαι άγνωστη στους καβαλιώτες. Έδωσα αγώνες μάχες,  στήριξα το κόμμα σε δύσκολες στιγμές όπως στις εθνικές εκλογές του 2015.

Ο ΣΥΡΙΖΑ νόμιζε ότι με τα επιδόματα θα έπειθε τον κόσμο αλλά ο κόσμος ζητά πια ξεκάθαρα μία πραγματική αλλαγή. Για να επιτευχθεί αυτή είναι απαραίτητη η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε η χώρα να σταθεί στα πόδια της και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

Διαβάστε επίσης