Βγαίνουμε μωρό μου, βγαίνουμε μέσ’ απ’ το τούνελ

 Βγαίνουμε μωρό μου, βγαίνουμε μέσ’ απ’ το τούνελ

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο τρίτο κύμα της πανδημίας το οποίο μάλιστα είναι και αρκετά επιθετικό , ίσως και λόγω των μεταλλάξεων, οι επιστήμονες – μέλη της επιτροπής που εισηγείται στην κυβέρνηση τα μέτρα κατά της πανδημίας είναι για πρώτη φορά αισιόδοξοι ότι είμαστε κοντά στην έξοδο από αυτό το τούνελ.

Είναι σίγουροι και  παρά το γεγονός ότι και φέτος το ΠΑΣΧΑ θα το περάσουμε με αρκετούς περιορισμούς ότι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό που ήμασταν στην αφετηρία αυτής της δύσκολης περιόδου και πραγματικά βυθισμένοι στο σκοτάδι αφού δεν γνωρίζαμε τίποτα για τον αόρατο αυτό εχθρό.

Μετά από τόσους μήνες η θέση μας απέναντι στον ιό αυτό έχει αλλάξει , έχει γίνει πιο ισχυρή , τον υπολογίζουμε αλλά δεν τον φοβόμαστε και το κυριότερο είμαστε έτοιμοι να τον εξαφανίσουμε με τους εμβολιασμούς που γίνονται πλέον  σε όλο τον πλανήτη.

Είναι βέβαιο ότι μετά το ΠΑΣΧΑ θα ξεκινήσει η πορεία προς την απελευθέρωση μας από όλους αυτούς τους περιορισμούς και τα μέτρα που για άλλη μια φορά αλώνισαν τις ζωές μας και εκτροχίασαν την πορεία μας.

Είναι σίγουρο ότι πλέον έχουν μείνει τα τελευταία μέτρα της κούρσας που όντως είναι και τα πιο κουραστικά αλλά θα μας οδηγήσουν στην οριστική έξοδο.

 

Σύμμαχος μας σε αυτή την πορεία αποδέσμευσης ο καλός καιρός αφού ο Φλεβάρης θα μας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Θερμοκρασίες πολύ καλές και κάθε μέρα όλο και μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Τον Μάρτιο για τον οποίο είμαστε έτοιμοι από καιρό δεν τον φοβόμαστε γιατί ο Μάρτιος είναι ο μήνας που υποδεχόμαστε και ημερολογιακά την πρώτη ημέρα της άνοιξης.

 

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την διαστροφή και την ανωμαλία που μπορούν να κρύβονται στα εσώψυχα ενός ανθρώπου.

Όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης δείχνουν έναν άνθρωπο ψυχικά άρρωστο που είναι για λεμπέτι χωρίς κανένα μάλιστα ελαφρυντικό.

Μιλάμε για ανθρώπους με κτηνώδη ένστικτα αμετανόητους όπου η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι παραδειγματική.

Δεν μπορεί μετά από τόσες καταγγελίες να επιμένει μέσω του δικηγόρου του να τα αρνείται όλα.

Ο άνθρωπος μάλλον ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

 

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο internet ο Τριαντάφυλλος που μπήκε στο Survivor μετά από δύο μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο έχει βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 48.000 ευρώ.

Υπήρχε περίπτωση αυτά τα λεφτά που έβγαλε μέσα σε δύο μήνες από το συγκεκριμένο παιχνίδι να τα έβγαζε από το τραγούδι ;

Ούτε σε δέκα χρόνια …

Αρκετά λεφτά βγάλανε και άλλοι επώνυμοι που έχουν μπει στο παιχνίδι και για τον λόγο αυτό δεν θέλουν με τίποτα να φύγουν.

Σε μία περίοδο οικονομικής άπνοιας αυτοί βγάζουν λεφτά και ας τρώνε όλη την ημέρα καρύδες.

Αυτές οι καρύδες είναι γεμάτες ευρώπουλα !!!

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης