• 25 Απριλίου 2024,

Βιάζεται ο Μητσοτάκης να περάσει η τραγωδία των Τεμπών στην επόμενη της φάση

 Βιάζεται ο Μητσοτάκης να περάσει η τραγωδία των Τεμπών στην επόμενη της φάση

Ο Μητσοτάκης βιάζεται να περάσει η τραγωδία των Τεμπών στην επόμενη της φάση προκειμένου να αρχίζει να προετοιμάζεται και για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Μέχρι τα μέσα του Απρίλη μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να πάει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να της ανακοινώσει την ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών.

Μετά την ανακοίνωση των μέτρων στήριξης για τις οικογένειες των θυμάτων ακολουθεί η επανέναρξη των δρομολογίων των τραίνων με ένα στοιχειώδες επίπεδο ασφαλείας γιατί σε καμία περίπτωση ο Μητσοτάκης δεν θέλει να πάει σε εκλογές με τον Σιδηρόδρομο εκτός λειτουργίας.

Και τέλος αναμένει και το πόρισμα για τα αίτια της τραγωδίας που πιέζει να έχει στα χέρια του πριν την ετυμηγορία του λαού.

Όπως καταλαβαίνετε ο μεγάλος του αντίπαλος είναι ο χρόνος που αυτή την φορά δεν είναι μαζί του.

Η κυβέρνηση του έχει μερίδιο ευθύνης για το τραγικό αυτό δυστύχημα αλλά θέλει ο Μητσοτάκης να χρεώσει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο στις προηγούμενες κυβερνήσεις και κυρίως στην προηγούμενη από την δική του.

Πως θα το καταφέρει αυτό θα του δούμε τις επόμενες εβδομάδες.

Πάντως δεν θα είναι εύκολο.

 

Δεν είδατε τι γίνεται στην γειτονική Τουρκία ;

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο Ερντογάν πάει για μεγάλη τουλούμπα.

Είναι περίπου δέκα μονάδες πίσω σήμερα  που το μιλάμε από το κόμμα  της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Δεν πληρώνει μόνο τις συνέπειες του τρομακτικού σεισμού  της 6ης Φεβρουαρίου  αλλά και την μακρά κρίση του κόστους διαβίωσης που έχει οδηγήσει εκατομμύρια Τούρκους στην εξαθλίωση.
Αν δεν βάλει «χέρι» στις ψήφους δεν βγαίνει με τίποτα.

Αυτή την εκλογική αναμέτρηση την έχει χάσει από τα αποδυτήρια.

 

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα το κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς για τον ΑΟΚ με τον Καμπανιακό στο «Ανθή Καραγιάννη» είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 25η Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει ότι τον μπακαλιάρο με την σκορδαλιά  εκείνης της ημέρας μπορούμε να τον φάμε μετά τον αγώνα και όχι αμέσως μετά την παρέλαση όπως κάνουμε συνήθως.

Ας κάνουμε μία αλλαγή ειδικά για φέτος αφού πλέον η ομάδα μας έχει μπει στην τελική ευθεία για κόψει πρώτη το νήμα στον 1ο όμιλο  της κατηγορίας της Football League.

 

Πάντως ο Μαρινάκης μετά το 1-3 στο έδρα της ΑΕΚ έκανε το τραπέζι στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Φαγοπότι και τραγούδια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν σταματώ να τραγουδώ …

 

Με καλό καιρό και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα εκτός από την Πέμπτη που φαίνεται ότι θα έχει πολλές βροχές.

Πάντως τα φαινόμενα, αν τελικά υπάρξουν, θα τελειώσουν πριν ξημερώσει η Παρασκευή.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης