• 26 Απριλίου 2024,

Βρούτσης: «Για μας η προσπάθεια (στη ΒΦΛ) δεν τελείωσε»

 Βρούτσης: «Για μας η προσπάθεια (στη ΒΦΛ) δεν τελείωσε»

Συζητήθηκε χθες το πρωί στην ολομέλεια της Βουλής επίκαιρη ερώτηση της κ. Αγγελικής Αδαμοπούλου (βουλευτής Αθηνών του ΜΕΡΑ 25) σχετικά με τους 135 εργαζόμενους της ΒΦΛ.

Ο κ. Βρούτσης μπήκε στην ουσία της υπόθεσης κατά τη δευτερολογία του. Εκεί μεταξύ άλλων είπε: « Για μας η προσπάθεια δεν τελείωσε.

Το Υπουργείο Εργασίας συνεχίζει και θα συνεχίσει σε μια κατεύθυνση της διασφάλισης των εργατικών δικαιωμάτων, της συνέχισης των δικαιωμάτων και των εργασιακών σχέσεων στους εργαζόμενους και τη διατήρηση και τήρηση του εργατικού δικαίου.

Το ζήτημα, όμως, που αναφέρετε ξεπερνάει τα όρια των δικών μας δυνατοτήτων. Και είναι θέμα απόδειξης δικαστηρίου. Δεν μπορούμε να μπούμε σε θέματα, τα οποία αναφέρατε, ως Υπουργείο Εργασίας, που ξεπερνάνε τα όρια δικαιοδοσίας του Υπουργείου Εργασίας. Θα συνεχίσουμε αυτή τη συμφιλιωτική προσπάθεια για το καλό των εργαζομένων».

Οι εργαζόμενοι που παρακολούθησαν τη συζήτηση της ερώτησης από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, σχολιάζουν την απάντηση του Υπουργού ως αόριστη.

Διαβάστε επίσης