Συνάντηση στον Εισαγγελέα όλων των εμπλεκόμενων στο μαθητικό επεισόδιο

 Συνάντηση στον Εισαγγελέα όλων των εμπλεκόμενων στο μαθητικό επεισόδιο

Στο γραφείο της Αντιεισαγγελέως Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Καβάλας κ. Μαρίας Κωτούλα βρέθηκαν χθες το μεσημέρι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο που έγινε την Τρίτη στο 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας.

Η κ. Κωτούλα –σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα μας- ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες του περιστατικού από τα πρόσωπα που το γνωρίζουν πολύ καλά. Πρόσκληση έλαβαν γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά. Η δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με την υπόθεση σύντομα, με τους γνωστούς της ρυθμούς. Λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το περιστατικό υπήρξε χθες μια πρώτη και κατά κάποιο τρόπο άτυπη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της συνάντησης έγιναν παρατηρήσεις και στις δύο πλευρές. Υπήρξε επιβεβαίωση των βασικών στοιχείων της υπόθεσης ενώ από τα τρία παιδιά που ενεπλάκησαν σε αυτήν εμφανίστηκε μόνο ένα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες εξετάστηκε χωριστά από την κ. Αντιεισαγγελέα, χωρίς να είναι παρόντες μεγάλοι.

Ο Τάσος Αντωνιάδης, πατέρας του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση, κατέθεσε μήνυση. Κατά πάσα πιθανότητα κατά παντός υπευθύνου. Αυτή περιγράφεται ότι είναι πολυσέλιδη. Με βάση τη μήνυση θα αρχίσει η ανακριτική διαδικασία ώστε να ασκηθούν διώξεις. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες επικοινώνησε με τον κ. Αντωνιάδη και η Υπουργός Παιδείας.

Διαβάστε επίσης