• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Στο γραφείο της Αντιεισαγγέλεως Ανηλίκων Καβάλας Μαρίας Κωτούλα ήταν χθες το μεσημέρι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο πρόσφατο επεισόδιο στο 16ο Δημοτικό Σχολείο. Η κ. Εισαγγέλεας ζήτησε- σύμφωνα με πληροφορίες- να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό από τα πρόσωπα που το γνωρίζουν πολύ καλά. Κατά τις ίδιες πληροφορίες έκανε παρατηρήσεις και στις δύο πλευρές. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο Τάσος Αντωνιάδης, πατέρας του μαθητή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της ανάκρισης.

 

Συζητήθηκε χθες στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση βουλευτή του ΜΕΡΑ25 για τους 135 εργαζόμενους της ΒΦΛ, ο Υπουργός Εργασίας απάντησε αόριστα ότι συμφιλιωτική διαδικασία συνεχίζεται. Αθωώθηκε χθες στο Μονομελές ο πρώην αντιδήμαρχος Ζήσης Μπόνιας, ήταν κατηγορούμενος για περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε πολίτη. Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης απαλλάχθηκε της δίωξης ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εργοανάπτυξης Θόδωρος Σμυρλόγλου. Ασφαλτόστρωση θα γίνει το πρωί στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ξάνθη, στο τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού από «Ανθή Καραγιάννη» έως τα δημοτικά κοιμητήρια.

 

Ένας ακόμη νέος, μόνιμος υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας αποσπάται σε άλλον Δήμο. Χθες το μεσημέρι εκδηλώθηκε φωτιά σε επιβατικό αυτοκίνητο στην Άσπρη Άμμο ενώ νωρίς το απόγευμα εξετράπη της πορείας του αυτοκίνητο στις στροφές του Αγίου Σίλα. Συνελήφθη 47χρονη στο Δήμο Νέστου για κατοχή χασίς. Την Κυριακή και τη Δευτέρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Λόγω κατασκευής πλευρικών διοδίων κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο της Εγνατίας στη Μουσθένη.

 

Την Πέμπτη διανομή τροφίμων από το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο. Συνέντευξη τύπου το πρωί για την Αλφαβητοπαρέλαση της Κυριακής. Αύριο ο ετήσιος χορός του συλλόγου των Εβριτών. Την Τετάρτη στην πόλη μας η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ, θα παραστεί σε εκδήλωση του δικτύου Women Act.

 

Από σήμερα θα είναι στην Καλαμάτα για το ματς της Κυριακής ο ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης