Βύρωνας : Ξεκινάει τη Δευτέρα την προετοιμασία

 Βύρωνας : Ξεκινάει τη Δευτέρα την προετοιμασία

Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 5.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Βύρωνας ενόψει της νέας περιόδου.  Η ομάδα της Καβάλας είναι ενισχυμένη σε μεγάλο βαθμό, όσον αφορά τις μεταγραφές που έκανε στην επιστροφή της στην Α` κατηγορία.  Προπονητής παρέμεινε ο Γιώργος Αγγελίδης ενώ τα νέα πρόσωπα σε αυτό το φιλόδοξο ξεκίνημα του Βύρωνα θα είναι οι: Παντελίδης από Ορφέα Ελευθερούπολης, Εμινίδης από Ορφέα Ελευθερούπολης, Σεφερίδης από Αετό Ορφανού, Βλάχος από Μ. Α Καρπερής, Παπάζογλου από Μακεδονικό Αμισιανών,  Μαυρογιάννης από Ορφέα Ελευθερούπολης.  Υποψήφιος για το ρόστερ είναι και ο τερματοφύλακας Μπάφας που έμεινε ελεύθερος από τον Ορφέα Ελ.

Παρελθόν αποτελούν οι:  Δεληγιάννης Παύλος , Χατζηνικολάου Νικόλαος , Λαζαρίδης Σταύρος , Χρηστάκης Βασίλης , Πλωμαρίτης Αργύρης, Γεωργόπουλος Γιάννης , Νταμπανλής Γιώργος,  Ηλιάδης Σταύρος, Αγγελίδης Δημήτρης, Αντωνιάδης Αχιλλέας, Πετρόπουλος  Θανάσης.

Στο ρόστερ παρέμειναν οι: Βακιρτζής Αριστοτέλης, Διγκόζης Νικόλαος, Σάσσος Χρήστος, Αγγελίδης Στέλιο , Ανωτίδης Αθανάσιο , Λευθέρης Βασίλειος,   Παπαδάτος Κωνσταντίνος,  Ποτηρένιας Αθανάσιος , Σιαματάς Θόδωρο,  Τουμπαλάς Νικόλαος ,  Φαρσάκογλου Άνθιμο.

 

Διαβάστε επίσης