• 21 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Καβάλας (φωτογραφίες)

 Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Καβάλας (φωτογραφίες)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την εύκολη και ασφαλή προσβασιμότητα στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις πέντε αγροτικών περιοχών του Δήμου Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία της αναδόχου εταιρίας φροντίζουν τις τελευταίες ημέρες για τη βελτίωση του αγροτικού δικτύου που συνδέει τον Ζυγό με την παλιά Εθνική οδό Καβάλας-Δράμας. Το μήκος αυτού του δρόμου αυτού είναι περίπου 3.960 μέτρα και εξυπηρετεί πολύ μεγάλο μέρος των αγροτών του προαναφερόμενου αγροκτήματος.

Αντίστοιχες εργασίες γίνονται και στον αγροτικό δρόμο που συνδέει την ανωτέρω αγροτική οδό, με την επαρχιακή οδό Αμυγδαλεώνα – Βουνοχωρίου. Ο δρόμος αυτός έχει μήκος 2.435 μέτρα και η βελτίωση βατότητάς του θα επιταχύνει σημαντικά τον χρόνο προσέγγισης των αγροτών στα παρακείμενα αγροτεμάχια.

Το έργο “Βελτίωση προσβασιμότητας σε αγροτική οδοποιία του Δήμου Καβάλας”, συνολικού προϋπολογισμού 854.126,94 ευρώ, περιλαμβάνει επίσης διάφορες παρεμβάσεις στους αγροτικούς δρόμους που συνδέουν το Κρυονέρι με την Εθνική οδό Καβάλας-Δράμας (3.680 μέτρα), τον οικισμό των Φιλίππων με τις Κρηνίδες (1.040 μέτρα) και τις Κρηνίδες με την περιοχή “Ντικιλί Τας” (1.150 μέτρα), καθώς και την κατασκευή ενός μικρού αλλά πολύ σημαντικού συνδετήριου αγροτικού δρόμου που ολοκληρώνει την βελτίωση της πρόσβασης σε μεγάλο τμήμα του αγροκτήματος της Νέας Καρβάλης (570 μέτρα).

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης