• 26 Απριλίου 2024,

Συνοικιακοί σύλλογοι βοηθούν εθελοντικά την εκδήλωση της Καλαμίτσας – Οργανώνουν τους αποκριάτικους χορούς τους

 Συνοικιακοί σύλλογοι βοηθούν εθελοντικά την εκδήλωση της Καλαμίτσας – Οργανώνουν τους αποκριάτικους χορούς τους

Αυτήν την εβδομάδα ο Δήμος Καβάλας θα συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των συνοικιακών συλλόγων προκειμένου να τους έχει αρωγούς στην εκδήλωση στην Καλαμίτσα την Καθαρά Δευτέρα. Σύλλογοι θα χορέψουν στην εκδήλωση, κυρίως θα βοηθήσουν στη διανομή του φαγητού που θα προσφερθεί. Είναι κάτι που έγινε τα προηγούμενα χρόνια κι έτσι (ως πετυχημένη συνεργασία) θα επαναληφθεί και φέτος. Εν τω μεταξύ οι σύλλογοι προετοιμάζουν τους χορούς τους αν και ορισμένοι τους πραγματοποίησαν ήδη:

* Το Δ.Σ του Πολ. Συλλόγου Χωράφας. ευχαριστεί τις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη ΑΕΕ, το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Ναζίδου Αικατερίνης, το Αρτοποιείο Ζυγού Λεωνίδα Βουδούρη, το Πρατήριο Άρτου και Ζαχαροπλαστικής Στέλιου Σαββίδη, τον κ. Θεόρωρο Αδαμίδη, την κ Ευτυχία Αδαμίδου, την εκπρόσωπο της AVON Φωτεινή Κιτσούλη , το Studio BLEYVERTE στο Πρίνο Θάσου, τον παιδοδοντίατρο κ. Αθανάσιο Ντενικοράκη, και την ZANNET , δια την προσφορά των ωραίων δώρων που έκαναν στον σύλλογό μας.

* Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΜΑΝΤΑΜ στην Αμερ. Ερυθρού Σταυρού 39(απέναντι απο το Καρνάγιο). Ελάτε να διασκεδάσουμε να χορέψουμε να τραγουδήσουμε και να χαρούμε μαζι την φετινή ΑΠΟΚΡΙΑ. Η τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο είναι 15 ευρω και περιλαμβάνει πλήρες φαγητό και ποτό. Τηλ. συμμετοχής 6972273393 κ 6948663427.

*Ο πολιτιστικός σύλλογος Βύρωνα Καβάλας η «Μεταμόρφωση» σας προσκαλεί στο αποκριάτικο πάρτι του την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο κέντρο «Yalos» με ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτό και λαχειοφόρο αγορά.

*Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Λουκά: Σας προσκαλούμε στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του Συλλόγου μας, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 21.00 η ώρα, στη ταβέρνα Yalos. Κέφι, ζωντανή μουσική και χορός. Τιμή πρόσκλησης 15 €.

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας Πεντακοσίων οργανώνει τον χορό του στη Νέα Πέραμο στο Κάμπινκ Ανατολή. Η εκδήλωση θα γίνει την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου.

*Η ομάδα έκφρασης ελληνικού πολιτισμού «Ιχνηλάτες» προετοιμάζει αποκριάτικο πάρτι. Αυτό θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 9 το βράδυ στο χώρο του συλλόγου (Ευγενίου Ιορδάνου 4Α).

* Αποκριάτικο γλέντι της Θρακικης Εστίας Καβάλας « Όπως παλιά…..» στο παραλιακό εστιατόριο ΓΙΑΛΟΣ στη Ραψάνη. Σας περιμένουμε. Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13.00.

* Η Θρακική Εστία Καβάλας μετείχε με τον πρόεδρο της Νίκο Τσουμπάκη στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, στην Κομοτηνή , την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. κ Παντελεήμων. Στην ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον καθηγητή και πρόεδρο του τμήματος Εθνολογίας και Ιστορίας του Δ.Π.Θ. κ. Μανώλη Βαρβούνη. Στη συνέχεια ακολούθησε η τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας στην οποία το κυρίαρχο θέμα ήταν η συμμετοχή των Σωματείων της Ομοσπονδίας στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση και την ενσωμάτωση στον εθνικό κορμό του Δυτικού τμήματος της Θράκης. Η Δυτική Θράκη θα αποτελεί για το 2020 το επίκεντρο των εκδηλώσεων αυτών.

* Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό “ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟΥ ΠΙΠΕΡΙ” το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 20.30 στο κέντρο διασκέδασης “Καβαλιώτισσα”. Προσκλήσεις καθημερινά (11.00 – 13.00 & 19.00 – 20.30) απο τα γραφεία της Θασιακής Ένωσης Καβάλας Στοά Μ. Αλεξάνδρου 28 , τηλ. 2510 227 227- κιν. 6946 515 344

*Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας οργανώνει τον αποκριάτικο του χορό στις 22 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Μιχάλης και ώρα 20.00. Συμμετέχει το μουσικό σχήμα «Τα παιδιά της παράδοσης».

 

 

Διαβάστε επίσης