• 19 Απριλίου 2024,

You ‘ ll never walk alone ! – Και εμείς εδώ στην Ελλάδα alone !!!

 You ‘ ll never walk  alone ! – Και εμείς εδώ στην Ελλάδα alone !!!

Όταν 60.οοο χιλιάδες κόσμου μέσα σε ένα γήπεδο τραγουδάνε για την αγαπημένη τους ομάδας το γνωστό “ Υοu’ll never walk alone” εμείς εδώ στην Ελλάδα ανατριχιάζουμε σε πρώτη φάση και λυπούμαστε σε δεύτερη αφού αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση εμείς εδώ δεν θα τα ζήσουμε ίσως και ποτέ !

Δεν υπάρχει η οργάνωση από την μεριά του κράτους και κυρίως δεν υπάρχει η παιδεία και ο αθλητικός πολιτισμός για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με ένα άλλο πλάνο ξεφεύγοντας από την καφρίλα των φανατικών.

Την ίδια ώρα που στο Λίβεροπουλ γίνονται επικές ανατροπές και οι φωνές των χιλιάδων οπαδών της Λίβερπουλ γίνονται μία εμείς εδώ στην Ελλάδα αποφασίζουμε να κάνουμε τον τελικό του κυπέλλου με 1000 προσκλήσεις !!!

Δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι μπροστά στον φόβο των επεισοδίων αν και στην Ελλάδα ακόμα και αυτοί οι 1.000 που θα είναι μέσα με προσκλήσεις μπορεί και αυτοί να πλακωθούν μεταξύ τους !

Το θέμα είναι οτι τα χρόνια περνάνε και η ποδοσφαιρική απομόνωση της χώρας μας μεγαλώνει με κίνδυνο κάποια στιγμή η κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη.

Η συνεχόμενη απαξίωση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα θα μας οδηγήσει σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις που δεν θα μπορούμε να διαχειριστούμε όχι εύκολα αλλά καθόλου.

Όλα αυτά τα χρόνια που το ποδόσφαιρο σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες πάει μπροστά και στην Ελλάδα πίσω το αποτέλεσμα είναι τραγικό και το άνοιγμα της ψαλίδας τεράστιο.

 

Και αν η κατάσταση είναι αυτή στο ποδόσφαιρο , στο μπάσκετ μπορεί να είναι και λίγο χειρότερη αφού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απειλεί να αποσυρθεί απο κάθα αθλητική δραστηριότητα  και να μην κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της αγωνιστικής μεθαύριο Σάββατο με την Κύμη.

Μέχρι να επικρατήσει η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός δεν κατεβαίνει και απειλεί μάλιστα να αποσυρθεί αν δεν αλλάξει κάτι.

Από το καλό στο καλύτερο δηλαδή.

Στο ποδόσφαιρο με άδειες κερκίδες στα γήπεδα και στο μπάσκετ χωρίς ομάδες μέσα στο παρκέ.

Δεν τα κλείνουμε τα μαγαζιά να τελειώνουμε ;

Χωρίς φιλάθλους, χωρίς ομάδες και για ποιον στην τελική ;

Ο αθλητισμός είναι διασκέδαση για να περνάμε καλά και οχι για να βασανιζόμαστε.

Στην Ελλάδα εκεί που έχουν καταντήσει τα δύο κορυφαία αθλήματα του πλανήτη είναι σκέτη ταλαιπωρία και πραγματικά δεν αξίζει.

 

Στο εστιατόριο ΝΕΜΕΣΙΣ στην παραλία της Καβάλας εθεάθη ο Γιάνης Βαρουφάκης να τρώει με την σύζυγο του.

Ο λόγος της παρουσίας του Γιάνη Βαρουφάκη στην Καβάλα είναι η προεκλογική του περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα που είχε και μία στάση στην Καβάλα.

 

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Ο καιρός απο εδώ και περά κανονικά πρέπει μόνο να στρώνει αν και αυτό δεν θα γίνει έτσι όπως το λέμε αφού η πρόβλεψη της ΕΜΥ μας τα λέει κάπως αλλιώς για τις επόμενες ημέρες και κυρίως απο Δευτέρα και μετά.

Μακάρι το βράδυ της Παρασκευής που έχουμε την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε τίποτα αναγούλες.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης