• 30 Απριλίου 2024,

Υπάρχει πολύ όρεξη για “έξω”

 Υπάρχει πολύ όρεξη για “έξω”

Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι μετά το Πάσχα ο κόσμος επέστρεψε με όρεξη για «έξω».

Μου δίνεται η εντύπωση ότι το μυαλό όλων , ακόμα και  αυτές τις ημέρες του Πάσχα ήταν στο μετά και στην επανεκκίνηση της εστίασης και των καφέ.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει η μαζική επίσκεψη σε αυτές τις επιχειρήσεις που εδώ και 6 μήνες μας στερήσανε καθημερινές όμορφες στιγμές.

Ο κόσμος διψάει για  ένα καφεδάκι σε τραπεζάκια έξω ή ένα τσίπουρο με καλό μεζέ και καλή παρέα.

Φαίνεται ότι θα πάμε καλά γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που θέλουν να βρεθούνε στα αγαπημένα τους στέκια έχουν και την διάθεση να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας.

 

Το δεύτερο πρωϊνό μέσα στις φυλακές τι ζήτησε ο Μένιος ;

Μήπως καμιά βάφλα ;

Μπορεί και η βάφλα σε όλες τις μορφές να είναι επίσης μέσα σε αυτή την ειδική διατροφή που πρέπει να ακολουθεί για λόγους υγείας.

Να έχετε υπόψη σας ότι ο Φουρθιώτης αντιπροσωπεύει όλη αυτή την τσογλανοπαρέα της νέας εποχής που ασχολείται με τα κοινά από διάφορα πόστα και με φοβερό θράσος και λαμογίστικη νοοτροπία θέλουν να φαίνονται στα μάτια των άλλων πετυχημένοι ενώ στην ουσία είναι φελλοί , πονηροί και αποκρουστικοί .

Δείτε λίγο την πορεία του Φουρθιώτη από την ημέρα που άρχισε να ακούγεται το όνομα του μέχρι και σήμερα και θα καταλάβετε απόλυτα τι εννοώ.

Ο Μένιος είναι ο πιο γνήσιος εκφραστής  αυτής της τσογλανοπαρέας που εκτός όλων των άλλων , όπως λέει άλλωστε και το τραγούδι, θέλει να κάνει και κριτική !

 

Η θάλασσα είναι ακόμα κρύα.

Ακούστε και εμάς που δοκιμάσαμε να κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο και μούδιασε το μυαλό μας.
Πάντως το γουστάραμε αν και ζοριστήκαμε αρκετά.

 

Θεαματικά θα αλλάξει η εικόνα της χώρας μέσα στο μήνα σύμφωνα με τον πρωθυπουργό που θεωρεί ότι η ελληνική οικονομία είναι έτοιμη για να πάρει ένα δυνατό και κρίσιμο rebound.

Μακάρι έτσι να είναι τα πράγματα και μετά το rebound η ελληνική οικονομία να βάλει και τρίποντο.

Πάντως από τις πρώτες κιόλας ημέρες που επαναλειτουργίας εστίασης και καφέ φαίνεται ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ καλύτερο από το περσινό και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης