Υπέρ των κινητοποιήσεων των πολιτών ο Χρήστος Ποτόλιας

 Υπέρ των κινητοποιήσεων των πολιτών ο Χρήστος Ποτόλιας

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας παρακολουθεί στενά την υπόθεση της κεραίας στην οδό Αιμιλιανού. Είναι ο μόνος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης που εξέδωσε και ανακοίνωση για το θέμα, προτρέποντας τους κατοίκους να αντιδράσουν σε κάτι που είναι πολύ πιθανό να θίγει τα θέματα της υγείας τους.

Ο ίδιος ήταν ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί στο σημείο όπου διατυπώθηκαν νέες αντιδράσεις περιοίκων.

Το γεγονός ότι δεν υπήρξε στο σημείο άλλος αιρετός -δηλώνει με νόημα- έχει σχέση με το ότι οι εκλογές τελείωσαν. Εννοώντας ότι τώρα που δεν υπάρχει το προεκλογικό κίνητρο πολλοί τοπικοί παράγοντες υποχωρούν και δεν ασχολούνται με τα κοινά και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Όπως ασχολούνταν την περίοδο των εκλογών.

Σύμφωνα με το Χρήστο Ποτόλια  υπάρχουν πολλές κεραίες στην Καβάλα που είναι παράνομες! Στηρίζει ξεκάθαρα την κινητοποίηση των κατοίκων αλλά και των γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής,  λέγοντας μεταξύ άλλων:  «Τις ενέργειες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας θα τη σταματήσει μόνο η κινητοποίηση των κατοίκων. Αυτό πρέπει να γίνει με επιμονή, υπομονή και ξεκάθαρο στόχο».

 

Διαβάστε επίσης