• 19 Απριλίου 2024,

Υπηρεσία κούριερ ΚΤΕΛ Καβάλας: Παράδοση δεμάτων-φακέλων ακόμη και την ίδια μέρα!

 Υπηρεσία κούριερ ΚΤΕΛ Καβάλας: Παράδοση δεμάτων-φακέλων ακόμη και την ίδια μέρα!

Ικανοποίηση επικρατεί στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ του Νομού Καβάλας για την εξυπηρέτηση που παρέχεται σε όλους τους κατοίκους του Ν. Καβάλας μέσω της διαδικασίας κούριερ.

Μια νέα σχετικά δραστηριότητα της επιχείρησης. Ξεκίνησε προ λίγων μηνών με την ονομασία κούριερ KTL.

Γνωρίστηκε με τους καβαλιώτες, τους έπεισε κι έτσι αυτοί την εμπιστεύονται και στις δύσκολες μέρες της πανδημίας. Το μεγάλο προσόν του κούριερ KTL αφορά τις παραδόσεις που γίνονται ακόμη και την ίδια μέρα. Παντού στην Ελλάδα.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συνεργασίας του ΚΤΕΛ Καβάλας με τα άλλα ΚΤΕΛ της χώρας. Δέματα, φάκελοι και πακέτα (έως 30 περίπου κιλά) παραλαμβάνονται στην αποθήκη του ΚΤΕΛ, με είσοδο από την οδό Φ. Εταιρίας.

Ταξιδεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Κι όσα φθάνουν στον προορισμό τους έγκαιρα, μοιράζονται πόρτα πόρτα με την υπηρεσία του κούριερ. Που ουσιαστικά συμπληρώνει με κατάλληλο τρόπο την παραδοσιακή λειτουργία της αποθήκης.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτήν την διαδικασία εμπιστεύονται ακόμη και εταιρίες κούριερ που λειτουργούν στην Καβάλα! Πολύ συχνά παραδίδουν στο ΚΤΕΛ μέρος του έργου τους αφού γνωρίζουν κι αυτές την υπεύθυνη και γρήγορη δουλειά που γίνεται. Όσο για τις τιμές, είναι ιδιαίτερα λογικές.

Οι γνωστές τιμές της αγοράς για τέτοιες εργασίες και αποστολές. Όπως μας είπαν εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ και του κούριερ KTL, ένας φάκελος ή ένα δέμα που παραδίδεται νωρίς το πρωί για να ταξιδέψει π.χ. στην Αθήνα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα παραδοθεί στον τελικό του προορισμό την ίδια μέρα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για πιο κοντινούς προορισμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αλλά και εντός του Ν. Καβάλας. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας διαπιστώνει ότι δικαιώνεται στην πράξη η απόφαση να δημιουργήσει την δική του εταιρία κούριερ, στηρίζεται στη συνεργασία με τα υπόλοιπα ΚΤΕΛ και εξυπηρετεί το ίδιο ή και καλύτερα από εταιρίες «μεγαθήρια» του κλάδου.

Πολύ περισσότερο όταν αυτές δυσκολεύονται λόγω του μεγάλου όγκου δουλειάς. Το κούριερ του ΚΤΕΛ δεν επηρεάζεται, ίσως ισχύει το αντίθετο αφού σε δύσκολες στιγμές αποδεικνύει την φερεγγυότητα του. Την υπεύθυνη δουλειά που συνεχίζει να κάνει.

Από την Δευτέρα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας επανήλθε στην εκτέλεση μαθητικών δρομολογίων. Τα εξυπηρετεί με τον γνωστό και άριστο τρόπο. Διαπιστώνει ότι οι μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων επανήλθαν στο σχολείο τους επιλέγοντας να μετακινηθούν δωρεάν προς αυτό και από αυτό με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Καβάλας.

Ταυτόχρονα ο μεγάλος στόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί στην ενδεχόμενη επαναλειτουργία και άλλων σχολείων. Γυμνασίων και Λυκείων.

Διαβάστε επίσης