• 18 Μαΐου 2024,

Υπογράφηκε η σύμβαση για τα ανταλλακτικά των σταθμών μέτρησης της ρύπανσης

 Υπογράφηκε η σύμβαση για τα ανταλλακτικά των σταθμών μέτρησης της ρύπανσης

Την Παρασκευή 18 Μάη υπογράφηκε η σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών στην Π.Ε. Καβάλας προκειμένου να λειτουργήσουν και πάλι οι 3 σταθμοί μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Η σύμβαση αφορά την Περιφέρεια ΑΜΘ και την εταιρία ENVIROSYS ΕΠΕ που έχει έδρα την Αθήνα. Τα χρήματα είναι 14.999 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Περίπου 13.000 ευρώ αφορούν την προμήθεια αναλώσιμων και ανταλλακτικών. Τα υπόλοιπα χρήματα θα δαπανηθούν για «…την επιτόπια συντήρηση- επισκευή των τριών σταθμών έλεγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης (Κάστρο- Άσπρα Χώματα- Καβάλα) περιλαμβάνοντας τις ακόλουθες εργασίες: Πάγιες εργασίες συντήρησης του δικτύου ( καθαρισμός δειγματοληψιών, γενικός έλεγχος οργάνων). Εργασίες επισκευής βλαβών των αναλυτών, που προκύπτουν κατά τη λειτουργία τους στη διάρκεια του έτους, καθώς

και βαθμονόμησης τους. Εργασίες αντικατάστασης των αναλώσιμων- ανταλλακτικών. Οι εργασίες της επιτόπιας συντήρησης και επισκευής των αναλυτών (οργάνων) θα γίνουν στην έδρα μας (Καβάλα) μετά την ολοκλήρωση της παραλαβής του συνόλου των αναλώσιμων υλικών– ανταλλακτικών που περιγράφονται στη παραπάνω κατάσταση και θα διαρκέσουν δύο (2) εργάσιμες ημέρες».

Η εταιρία ENVIROSYS ΕΠΕ προβλέπεται στη σύμβαση ότι έχει χρονικό περιθώριο 3 μηνών από την υπογραφή της για την εκτέλεση των προαναφερθέντων εργασιών. Κατά πληροφορίες θα καταβληθεί προσπάθεια τα μηχανήματα να επαναλειτουργήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

 

Διαβάστε επίσης