Υποψηφιότητα Παραντινού με προεκτάσεις

 Υποψηφιότητα Παραντινού με προεκτάσεις

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην τοπική Νέα Δημοκρατία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στα μέσα του Μάη. Η Μαρία Παραντινού, στενή συνεργάτης του πρώην υπουργού Γιώργου Καλαντζή, εμφανίζεται να δραστηριοποιείται σε όλη την έκταση της περιφερειακής ενότητας Καβάλας προκειμένου να συγκεντρώσει τις απαραίτητες τριάντα υπογραφές μελών του κόμματος και να καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρική θέση της ΝΟΔΕ.

Οι διαφορετικές της απόψεις με εκείνες του Μπάμπη Δράκου είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι υπάρχουν και μάλιστα από την προηγούμενη εσωκομματική διαδικασία. Είναι περίεργο ωστόσο ότι ο Γιώργος Καλαντζής υποστηρίζει τον Μπάμπη Δράκο, έστω κι αν η Μαρία Παραντινού συνεχίζει να προωθεί τη δική της υποψηφιότητα. Αυτό και μόνο το γεγονός προκαλεί σκέψεις. Όπως φαίνεται υπάρχουν και άλλες προεκτάσεις που ίσως επεκτείνονται έως τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Όσοι γνωρίζουν, αναφέρουν ότι η Μαρία Παραντινού θα καταφέρει μέχρι σήμερα το απόγευμα να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές, άρα θα είναι και υποψήφια πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας. Επί της ουσίας τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Ο Μπάμπης Δράκος παραμένει το μεγάλο φαβορί. Αλλά όπως φαίνεται πλέον θα έχει και αντίπαλο. Την υποψηφιότητα της κ. Παραντινού φαίνεται να υποστηρίζει ο Χρήστος Χρηστακάκης, που θα είναι υποψήφιο μέλος της ΝΟΔΕ.

Στελέχη της ΝΔ που γνωρίζουν πρόσωπα, συνθήκες και αλλαγές στο εσωτερικό του κόμματος, υποστηρίζουν ότι τα δεδομένα δεν είναι και τόσο απλά όσο φαίνονται, καθώς εκτιμούν πως οι επικείμενες αλλαγές θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Είναι φυσικό να εννοούν τις επόμενες βουλευτικές εκλογές και ειδικότερα τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στο καβαλιώτικο ψηφοδέλτιο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Χάϊτας θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος για τη ΔΗΜ.ΤΟ Καβάλας. Αρκετοί είναι οι υποψήφιοι για μέλη της νομαρχιακής επιτροπής αφού εκτός από τον κ. Χρηστακάκη κατέθεσαν ή θα καταθέσουν υποψηφιότητα η Στέλλα Παπαδοπούλου, ο Πάρης Μουρελάτος, ο Σταύρος Μπακιρτζής, ο Ιορδάνης Παπαντίδης, ο δάσκαλος Αλέκος Ιωσηφίδης από τη Νέα Καρβάλη, ο Σταμάτης Τσάμαρης, ο Μανώλης Φρατζεσκάκης, αλλά και ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδόπουλος.

 

******

Διαβάστε επίσης