Ζ. Μπόνιας: «Κάνουμε ότι μπορούμε για τα αδέσποτα»

 Ζ. Μπόνιας: «Κάνουμε ότι μπορούμε για τα αδέσποτα»

Με αφορμή τα νέα περιστατικά και τα μικροπροβλήματα σχετικά με τα αδέσποτα σκυλιά, ο Ζήσης Μπόνιας επανέλαβε ότι ο δήμος Καβάλας για το σημαντικό αυτό θέμα κάνει ότι μπορεί. Ο αντιδήμαρχος Ζήσης Μπόνιας είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα σκυλιά. Μιλώντας στην εφημερίδα μας, είπε μεταξύ των άλλων:

«Ο δήμος Καβάλας πράττει τα ανθρωπίνως δυνατά. Συνεχίζουμε τη σίτιση αδέσποτων σκυλιών, την περισυλλογή, τη στείρωση κι αντιμετωπίζουμε τα έκτακτα περιστατικά. Προσπαθούμε με λίγα λόγια να διαχειριστούμε την κατάσταση. Στη διάθεση της υπηρεσίας βρίσκονται δύο υπάλληλοι, που συχνά αυξάνονται σε τρεις με έκτακτο προσωπικό, όπως κι ένα αυτοκίνητο. Θέλουμε επιπλέον βοήθεια από τους πολίτες. Συνεργαζόμαστε με το φιλοζωικό σωματείο ΑΙΣΩΠΟΣ, ωστόσο ζητούμε περαιτέρω στήριξη από τους πολίτες κάθε φορά που ανακύπτει κάποιο περιστατικό».

Αφορμή για τη συζήτηση στάθηκε παράπονο συμπολίτισσας, σχετικά με την ύπαρξη πολλών αδέσποτων σκύλων στο δημοτικό κοιμητήριο. Ο κ. Μπόνιας παραδέχθηκε ότι στην περιοχή υπάρχει πρόβλημα, τόνισε ότι ο δήμος προσπαθεί να διώξει τα αδέσποτα από το σημείο, επεσήμανε όμως ότι κάποιοι τα ταΐζουν κι έτσι τα ζώα επανέρχονται από την πίσω πόρτα.

 

Διαβάστε επίσης