Ζορίστηκε αλλά κέρδισε με 2-1 ο Ορφέας τον Ολυμπιακό Καβάλας, ο Τσίλογλου τη διαφορά (φωτογραφίες)

 Ζορίστηκε αλλά κέρδισε με 2-1 ο Ορφέας τον Ολυμπιακό Καβάλας, ο Τσίλογλου τη διαφορά (φωτογραφίες)

Ο Μανώλης Τσίλογλου που πριν λίγες μέρες ήταν υποψήφιος για μεταγραφή στον Αετό Ορφανού έκανε τη διαφορά και η ομάδα της Ελευθερούπολης με ανατροπή κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Καβάλας, κάνοντας το 4Χ4.

Ο Ορφέας έκανε τα εύκολα… δύσκολα. Εχασε πολλές ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ και τελικά αφού ισοφάρισε πριν κλείσει στο ημίχρονο, λυτρώθηκε στο 80`.

Οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν από ένα σημείο και μετά αλλά και είχαν αρκετούς παίκτες σε μέτρια μέρα.  Ο Τσίλογλου πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, δημιούργησε το δεύτερο και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ αν ήταν περισσότερο εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Εν ολίγοις τα… έκανε όλα.  Από την άλλη ο Ολυμπιακός Καβάλας στάθηκε με αξιοπρέπεια στην αναμέτρηση.  Είχε σαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Κωνσταντινίδη ενώ ο προπονητής Πέτρος Τσιάρας είδε την ομάδα του να το παλεύει μέχρι το τέλος.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση στο ρόστερ του αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Ορφέας ξεκίνησε με 3 ευκαιρίες στα πρώτα 10 λεπτά.

Στο 3` το πλασέ του Τσίλογλου έσωσε ο Κωνσταντινίδης, στο 4` ο Γιαλαμής από τα 3 μέτρα δε βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και στο 10` από πολύ κοντά το σουτ του Τσίλογλου κόντραρε σε αμυντικό πριν πάει στα δίχτυα.  Ο Ολυμπιακός στη μοναδική φάση που απείλησε προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε κεφαλιά του έμπειρου Πετρόπουλου μετά από κόρνερ και κακή αμυντική λειτουργία του Ορφέα.

Στο 32` ο Τσίλογλου σημάδεψε τον πεσμένο στο έδαφος Κωνσταντινίδη από πολύ κοντά και στο 35` με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ  ο Τσίλογλου ισοφάρισε σε 1-1.   Στο 53` αστόχησε με πλασέ ο Ντομί και στο 60` από πολύ καλή θέση δε βρήκε στόχο ο Αμιάδης.

Στο 73` ο Τσίλογλου πέρασε όλο τον Ολυμπιακό Καβάλας έδωσε στον Δάδαρο που αστόχησε μόνος του.  Στο 80` από νέα ωραία προσπάθεια του Τσίλογλου και παράλληλη πάσα ο Δάδαρος με πλασέ το 2-1 για την λύτρωση. Στο 82` διαδοχικά σουτ Τελλίδη και Δάδαρου έσωσε ο Κωνσταντινίδης.

Στο 92` ωραίο πλασέ του Γιαντσούρη έσωσε ο Κωνσταντινίδης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ορφέα ευχαριστεί τη  σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης βρώσιμης ελιάς στη Γαληψό Καβάλας AmfipOlive για τη δωρεά στο σύλλογο μιας  πλήρης στολής αγώνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ορφέας: Ευστρατίου, Τουρασανίδης, Αναστασιάδης, Βερβερίδης 67` Μιχαηλίδης , Παπουτσής, Τελλίδης, Καπνόπουλος 59` Δάδαρος , Ντομί, Γιαλαμής 90` Γιαντσούρης, Τσίλογλου, Αμιάδης 87 ` Χριστοδουλίδης.

Ολυμπιακός Καβάλας: Κωνσταντινίδης, Πετρόπουλος, Γαϊτανέρης, Κάβουρας 83 ` Βρανάς, Χατζηιωακειμίδης 61` Πελτέκης, Παπαδήμας, Λέξας 68` Σαμαράς, Μπόντης, Μανασής, Ξηντάρας, Μουρουζίδης 90` Μπάσιας.

Διαβάστε επίσης