• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΗ 2013

Βαριά παραμένει η ατμόσφαιρα στην Καβάλα μετά τα επεισόδια στο ξενοδοχείο Ωκεανίς την Παρασκευή το απόγευμα και την ματαίωση της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες ανέβαλλε την επίσκεψη του στην πόλη μας ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο. Καταβάλλονται οι τελευταίες μεσολαβητικές προσπάθειες προκειμένου να ξαναρχίσει η διάλογος ανάμεσα στην Ενεργειακή Αιγαίου και την Καβάλα Όιλ. Για την αυριανή ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή ο Μάκης Βορίδης δήλωσε χθες το πρωί ότι η ΝΔ θα ψηφίσει θετικά. Ανακοίνωση κατά των επεισοδίων εξέδωσε το Σάββατο η Ενεργειακή Αιγαίου. Σήμερα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εκλογών για την νέα κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Υποψήφιοι είναι και οι Δημήτρης Παπουτσής, Μιχάλης Μαλαμίδης, Ιορδάνης Χοροζίδης. Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο οι εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καβάλας με την εκλογή της νέας νομαρχιακής επιτροπής. Άρχισαν την Παρασκευή οι κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Μένουν επικεφαλείς της Α.Δ. Καβάλας οι Κοσκερίδης- Γκράνας. Έκλεισε το Σάββατο σούπερ μάρκετ του Μαρινόπουλου επί της οδού Υψηλάντου. Αγωνιούν για το μέλλον τους οι 20 περίπου εργαζόμενοι. Για το κατάστημα Τζάμπο στον Αμυγδαλεώνα, του οποίου η άδεια ανακλήθηκε, θα υπάρξει συνεργασία του Δήμου Καβάλας και της Διεύθυνσης Βιομηχανίας της Π.Ε.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα με μοναδικό θέμα το σχέδιο «Αθηνά» το συμβούλιο διοίκησης του ΤΕΙ Καβάλας. Το πρωί ο Γιώργος Γερομάρκος οργανώνει σύσκεψη τοπικών φορέων για την τουριστική προβολή του Ν. Καβάλας. Το απόγευμα στην Κομοτηνή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής θα συμμετάσχει το μεσημέρι σε πανθρακικό συλλαλητήριο κατά της επένδυσης του χρυσού που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη. Νέα συνάντηση με τον Γιάννη Τσάρα θα έχουν αυτή την εβδομάδα οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Την συζήτηση και ψήφιση από την Βουλή του αναπτυξιακού νόμου περιμένει εντός του μήνα η Λένα Γαρυφάλλου ώστε αμέσως μετά να εξετάσει την προοπτική υλοποίησης της επένδυσης του Γυαλιού. Γενική συνέλευση έκαναν χθες το πρωί οι οικοδόμοι της Καβάλας. Εντός των ημερών εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.

 

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των μαθητών στο αποκριάτικο πάρτι του Σαββάτου, εκδήλωση προπομπός της Αλφαβητοπαρέλασης που θα γίνει στο κέντρο της πόλης το Σάββατο. Το απόγευμα εγκαίνια έκθεσης αφίσας του ΚΕΘΕΑ. Η Θεατρική Ομάδα «Άνω Θρώσκω» οργανώνει το Σάββατο το βράδυ μουσική εκδήλωση με τους Μιχάλη Γκανά-Νίκο Ξυδάκη. Η εκδήλωση θα γίνει στο Όσκαρ.

 

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 ο ΑΟΚ νίκησε χθες στο «Ανθή Καραγιάννη» την Παναχαϊκή. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μας. Τώρα ο ΑΟΚ πλησίασε περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λιγκ. Η Ένωση πάλεψε το ματς με τον Ολυμπιακό για 3 δεκάλεπτα αλλά στο τέλος ηττήθηκε 76-94. Την βοήθησαν παρόλα αυτά τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Επεισόδια στο τέλος της αναμέτρησης με έναν τραυματισμό οπαδού του Ολυμπιακού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης