• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Συνεδριάζει εκτάκτως με μοναδικό θέμα τις προωθούμενες αλλαγές στο Χωροταξικό της ΑΜΘ το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» στο Διοικητήριο. Η διοίκηση του Δήμου επιμένει στη συνεργασία με Δράμα και Ξάνθη. Συνεργασία με όλους εντός της Περιφέρειας ζητά η παράταξη Μάκη Παπαδόπουλου που χθες πραγματοποίησε ημερίδα για το ίδιο θέμα. Αγώνες για να μην υποβαθμιστεί άλλο η Καβάλα ζητά με ανακοίνωση του ο Βαγγέλης Παππάς.

 

50 περίπου αντιεξουσιαστές έκαναν πορεία χθες το απόγευμα προς το ξενοδοχείο Γαλαξίας όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση της Χ. Αυγής. Αστυνομικοί σταμάτησαν τους αντιεξουσιαστές στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Αβέρωφ. Επεισόδιο ανάμεσα στους διαδηλωτές και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο. Ο χάρτης παραλιών της ΑΜΘ, στην τουριστικού περιεχομένου ιστοσελίδα, εμπλουτίστηκε περιλαμβάνοντας και παραλίες του Νομού Καβάλας. Περισσότεροι από 1.000 πρόσφυγες ήρθαν χθες βράδυ στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Ρόδος. Άλλοι τόσοι ήρθαν στην Καβάλα χθες το πρωί με το Blue Star 1. Μοιράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης από εθελοντές. Σενάριο έκτακτων δρομολογίων που θα φέρνουν στην Καβάλα μόνο πρόσφυγες.

 

Παρουσιάζεται το πρωί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας. Αρκετοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησαν το χθεσινό ντιμπέϊτ στο εκλογικό περίπτερο στη πλατεία Καπνεργάτη. Επίσκεψη στο Νοσοκομείο έκανε χθες ο Παναγιώτης Κουρουπλής. Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ. Συνέντευξη τύπου της ΚΝΕ για το φεστιβάλ της στο Πάρκο Φαλήρου αύριο το βράδυ. Απέχει από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ο Παράσχος Αγανικόλας επειδή δεν συζητούνται οι προτάσεις Σώρρα. Δημόσιο ΙΕΚ θα λειτουργήσει στην Καβάλα, στη θέση της σχολής νοσηλευτικής που από αυτόν τον Σεπτέμβρη καταργείται. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το Τεχνικό Πρόγραμμα της νέας χρονιάς απασχόλησε χθες το τοπικό συμβούλιο. 78χρονος άνδρας πνίγηκε χθες στην ακτή Τιμάρι του Νέστου.

 

Το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο φόρουμ στο πλαίσιο των σεμιναρίων του Φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Άρχισε η περίοδος εγγραφών στην δημοτική σχολή χορού. Εκδήλωση για τις πιστοποιήσεις εθελοντών οργανώνει την Κυριακή η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που υφίσταται στην πόλη μας. Το Εθνικό Θέατρο στο πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου περιλαμβάνει και το έργο του Αντώνη και Κώστα Κούφαλη «Άννα Καρέρινα».

 

Σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, χθες ορίστηκαν οι όμιλοι. Με 17 ομάδες ο πρώτος όμιλος. Ηλεκτρονικό εισιτήριο στα εντός έδρας ματς της Ένωσης. Αποχώρησε από την Α1 ο ΚΑΟΔ. Την Κυριακή το φιλικό του ΑΟΚ στο Κοκκινόχωμα με το Βυζάντιο.

Διαβάστε επίσης