ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Σοβαρό προεκλογικό επεισόδιο ανάμεσα σε υποψηφίους και υποστηρικτές του Γιάννη Φιλόσογλου και του Φίλιππα Αναστασιάδη σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε κατάστημα του Ελαιοχωρίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο παρέες συνεπλάκησαν αφού νωρίτερα είχαν έντονο φραστικό διάλογο. Το επεισόδιο επιβεβαίωσε ο Γιάννης Φιλόσογλου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι υποψήφιοι άλλου συνδυασμού όρμησαν σε δικούς του υποψηφίους. Το αργότερο αύριο η Διεύθυνση Υγείας Καβάλας θα έχει στα χέρια της αποτελέσματα αναλύσεων νερού της Ελευθερούπολης. Τα δείγματα πάρθηκαν στις 11 Μαρτίου. Πρόσφατες αναλύσεις νερού που έχει η ΔΕΥΑ Παγγαίου δείχνουν αρσενικό αρκετά κάτω από το όριο 10. Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά» θα είναι ο Μιχάλης Τιμοσίδης. Οριστικές ανακοινώσεις αναμένονται ως την Κυριακή. Συνεχίζουν την απεργία οι φαρμακοποιοί στην Καβάλα. Χθες βράδυ έκαναν έκτακτη γενική συνέλευση. Δεν ήρθε χθες στην Καβάλα το πλοίο «European Express» της ΝΕL. Κανονικά θα έρθει το μεσημέρι το πλοίο «Ταξιάρχης». Μια ακόμη άγονη διαδικασία για την αξιοποίηση του Διόνυσου έγινε χθες στο Δημαρχείο. Δεν συνεδρίασε χθες στην Καβάλα η επιτροπή ΚΕΠΑ με αποτέλεσμα να υπάρξουν δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των πολιτών.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας, το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο. Ο Τέρενς Κουίκ θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ. Υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Καβάλας η δικηγόρος Στέλλα Γκανιάτσου, προτεινόμενος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κι Ανάπτυξης ο Γιώργος Τσακίρης. Αυξήθηκε ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων που θα έρθουν στην Καβάλα από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβρη. Από τα 16 που υπολογίζαμε φθάσαμε στα 22. Η Κωνσταντίνα Λαζή από τη Θάσο είναι η νέα πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων μαρμάρου Μακεδονίας Θράκης. Αρχίζουν σήμερα γενικές συνελεύσεις των σωματείων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Για την αντιμετώπιση της ανεργίας μίλησαν χθες στους δημοσιογράφους οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Στέλιος Μπράτσος και Χρήστος Ποτόλιας. Τις οριστικές αποφάσεις του Υπουργείου αναμένουν οι 15 σχολικοί φύλακες της Καβάλας που κινδυνεύουν πάντα με απόλυση.

 

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το μεσημέρι στο Δημαρχείο για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτικής Φιλοσοφίας που θα γίνει στην πόλη μας. Άλλη συνέντευξη τύπου θα έχει ως θέμα της εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο την Κυριακή. Συμμετέχει η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου. Στις 4 το απόγευμα στο Ιμαρέτ εκδήλωση μεταπτυχιακού τμήματος του ΤΕΙ με ομιλητές τον Μαθιό Ρήγα και τον Νάσο Μητρόπουλο. Πανευρωπαϊκό φόρουμ για τη συνεργασία στη Μεσόγειο γίνεται το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσυ. Παρουσιάστηκε χθες στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης το βιβλίο του Νίκου Κούτρα «Οι ρίζες μας- οι μνήμες μας».

 

Αύριο το μεσημέρι στις 3 αγωνίζεται ο ΑΟΚ στην Πιερία με τον Αιγινιακό. Συνεχίζει την προετοιμασία της η Ένωση για το ματς στον Λαγκαδά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης