• 5 Μαΐου 2024,

Ενωση: Ανακοίνωσε Φίαρς

 Ενωση: Ανακοίνωσε Φίαρς

Ενωση: Ανακοίνωσε Φίαρς

Χθες η Ενωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Τζέρεμι Φίαρς. Ο Φίαρς είναι 27 χρονών και έχει ύψος 1. 95. Ξεκίνησε την καριέρα του από το πανεπιστήμιο του Μπράντλει. Αγωνίστηκε σε αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες. Αρχικά στη Σλοβακία μετά στην Πολωνία. Στην Ουγγαρία φόρεσε τη φανέλα της Ντέμπρετσεν. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Αυστριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κάπφενμπεργκ. Επίσης έπαιξε στην Αμερική με τη USK Aiken. Με την Ενωση υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Φίαρς είναι ο τρίτος νέος Αμερικανός της ομάδας, μετά τον Κόλεμαν και τον Νούναλι, που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Επιβεβαίωσε ο Πάνος

Ο Στιβ Πάνος επιβεβαίωσε στο Face Book, ότι έχει ήδη συμφωνήσει με την Ενωση. Το θέμα είναι να λύσει το συμβόλαιο του με τον Κολοσσό Ρόδου, όπου αγωνίστηκε πέρυσι.

Ο Πάνος θα έρθει στην Καβάλα και θα υπογράψει μόνο αν τελειώσουν οι λεπτομέρειες για να μείνει ελεύθερος. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει αλλά προς το παρών δεν γίνεται επίσημα να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

*Σταμάτησε το ενδιαφέρον για Καμαριώτη

Ο νεαρός Θάνος Καμαριώτης του Ερμή Λαγκαδά, ακούστηκε ως υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης. Τελικά η Καβαλιώτικη ΚΑΕ φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο ζεστή να εντάξει στο ρόστερ της, το νεαρό διεθνή. Για τον Καμαριώτη υπάρχει ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. όλα θα κριθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ενωση είχε προβάδισμα για την απόκτηση του, αλλά μάλλον διαφοροποιήθηκαν τα πράγματα.

Εν τω μεταξύ χθες αναμενόταν στην Καβάλα να έρθουν 3 νέοι παίκτες της ομάδας και να ξεκινήσουν προπονήσεις. Πρόκειται για τους Μανωλόπουλο, Καλαμπάκα, Στυλιανού.

 

Διαβάστε επίσης