• 24 Απριλίου 2024,

Ενωση: Ο Χουγκάζ εισηγείται για τους παίκτες του καμπ

 Ενωση: Ο Χουγκάζ εισηγείται για τους παίκτες του καμπ

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου περιμένεις την εισήγηση του Κρις Χουγκάζ για τους παίκτες που έλαβαν μέρος στο πρόσφατο καμπ που διοργάνωσε η ΚΑΕ στις εγκαταστάσεις του «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Δεν αποκλείουμε να έχουμε μια η δυο μεταγραφές με παίκτες που πέρασαν από το μικροσκόπιο του Χουγκάζ για τρείς μέρες.

Ο Κύπριος Νίκος Στυλιανού από την ΑΕΚ Λάρνακας είναι στη σκέψη των ιθυνόντων της Ενωσης αλλά όλα είναι ανοιχτά, όσον αφορά την απόκτηση του. Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις των Καλαμπάκα, Τσακαλέρη, Δημάκου.

*Ανακοινώνει μεταγραφές;

Δεν αποκλείουμε μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε η Ενωση να ανακοινώσει την απόκτηση νέων παικτών. Μετά τον Παπαδάκη, σειρά ίσως πάρουν ο Τσαϊρέλης και ο Μανωλόπουλος που είναι πολύ κοντά στο να έρθουν στην Καβάλα.

*Δεν περιμένει περισσότερο τον Σωτήρη

Εξελίξεις οριστικές δεν είχαμε μέχρι χθες το βράδυ, όσον αφορά το θέμα της παραμονής του Σωτήρη Καραποστόλου για ένα ακόμη χρόνο στο στρατόπεδο της Ενωσης. Ο Θεσσαλός καλαθοσφαιριστής θα πρέπει να δώσει πολύ γρήγορα την απάντηση του, αφού η διοίκηση της Ενωσης δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει περισσότερο.

Σήμερα ίσως γνωρίσουμε την απόφαση του παίκτη, αν κάνει αποδεκτή η όχι την πρόταση της Ενωσης για το νέο συμβόλαιο.

Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ για τη νέα περίοδο τον Πάτρικ Ο` Μπράιαν που πέρσι αγωνίστηκε για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με τη φανέλα της Ενωσης. Ο Αμερικανός σέντερ με μεγάλο κασέ για τα δεδομένα της εποχής, συμμετέχει αυτή την εποχή σε σάμερ λιγκ των Φοίνιξ Σανς.

Τάσος Πατσίδης

 

 

Διαβάστε επίσης