Η πλευρά Γκαγκάτση με τον ΑΟΚ – O αγιασμός την Πέμπτη

 Η πλευρά Γκαγκάτση με τον ΑΟΚ – O αγιασμός την Πέμπτη

Η πλευρά Γκαγκάτση με τον ΑΟΚ

Το Σαββατοκύριακο δεν υπήρχε κάποια απόφαση για τον ΑΟΚ αλλά και για τις δυο άλλες ομάδες.

Υπομονή ακόμη λίγο, ενώ τα μηνύματα από την Αθήνα φαίνεται να είναι ενθαρρυντικά. Φαίνεται ότι τελικά η ΕΠΟ θα παρέχει νομική κάλυψη και όλα θα πάνε καλά. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης μάλιστα δημόσια ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ που συντάσσονται με την πλευρά του υποψηφίου για την προεδρία Βασίλη Γκαγκάτση και οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη τους στην όλη υπόθεση τόσο για τον ΑΟΚ, όσο για το Βόλο και τον Ηρακλή.

Είναι μια θετική εξέλιξη. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα η αύριο. Τα πράγματα είναι καλά. Δε υπάρχουν αντιδράσεις, εκτός αν πάλι όλα έρθουν… τούμπα.

Το Σαββατοκύριακο δεν έγινε δια περιφοράς το διοικητικό συμβούλιο, αλλά οι επαφές του Τσοκτουρίδη έδειξαν ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Το επόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο για τον ΑΟΚ. Σε όλα αυτά προσθέτουμε και τις δηλώσεις του προέδρου της Σουπερ Λιγκ Γιάννη Μώραλη στην τηλεόραση του ΟΠΑΠ, που τόνισε ότι δεν είναι αντίθετος για αναδιάρθρωση αρκεί να υπάρχει η νομική κάλυψη αλλά και να τακτοποιηθεί το οικονομικό. Οι φορείς μας θέλουν, μάλλον δείχνει ότι το σήριαλ φτάνει στο τέλος. Δεν υπάρχουν ανησυχίες στη ψηφοφορία της FootBall League, σύμφωνα και με τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη Παρασκευή ο Γιώργος Τσοκτουρίδης στο ραδιόφωνο της Πρωινής.

Ο αγιασμός την Πέμπτη

Χθες ανακοινώθηκε ότι τελικά ο αγιασμός της ομάδας και η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη αντί για σήμερα Δευτέρα, που ήταν προγραμματισμένος.

Αυτό γιατί δεν υπάρχουν σήμερα οριστικές εξελίξεις. Ο ΑΟΚ περιμένει την απόφαση ενώ η κλήρωση της Foot Ball League, θα γίνει τελικά την Πέμπτη. Αφού υπάρχει η οριστική γνωμοδότηση της ΕΠΟ αλλά κα η ψηφοφορία της FootBall League. Μέχρι την Πέμπτη δεν αποκλείεται ο ΑΟΚ, να ανακοινώσει κάποιες μεταγραφές.

Κυρίως Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα. Γνωστά ονόματα, που μερικοί έχουν παίξει στη Σουπερ Λιγκ.

 

Διαβάστε επίσης