Συνεχίστηκε η απεργία

 Συνεχίστηκε η απεργία

Συνεχίστηκε σήμερα για 2η μέρα η πανελλαδική απεργία των πρακτόρων του ΟΠΑΠ. Η εικόνα της απεργίας στο νομό Καβάλας ήταν ίδια χθες σε σχέση με την πρώτη μέρα. Τα πρακτορεία σε όλο το νομό ήταν κλειστά, με εξαίρεση πρακτορείο που βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα. Τη Δευτέρα πράκτορες που έκλεισαν τα μαγαζιά τους γι΄ αυτή την κινητοποίηση συζήτησαν με το συνάδελφό τους. Πίστεψαν ότι τον έπεισαν κι ότι χθες Τρίτη θα ήταν και το δικό του κατάστημα κλειστό. Έκαναν όμως λάθος καθώς από το πρωί το κατάστημα λειτούργησε κανονικά.

Ορισμένοι πράκτορες της Καβάλας συγκεντρώθηκαν σε πρακτορείο της πόλης προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να μάθουν νέα από την πορεία των διαπραγματεύσεων στην Αθήνα.

Άλλοι κινήθηκαν χθες από το πρωί στον Αμυγδαλεώνα, πήγαν έξω από το κατάστημα που λειτουργούσε κανονικά, προς ενημέρωση των πελατών, που προσέρχονταν σε αυτό αλλά αποχωρούσαν καθώς ενημερώνονταν για την απεργιακή κινητοποίηση και τους λόγους αυτής.

Τη Δευτέρα το απόγευμα και το βράδυ στην Αθήνα έγινε συνάντηση ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας πρακτόρων και το γενικό γραμματέα του υπουργείου οικονομικών κ. Μέργο. Η συνάντηση δεν κατέληξε πουθενά, με αποτέλεσμα χθες η απεργία να συνεχιστεί κανονικά, με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης