Όλα από την αρχή για το ισόγειο του Επιμελητηρίου

 Όλα από την αρχή για το ισόγειο του Επιμελητηρίου

Δύο φορές μέχρι τώρα, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών το επιμελητήριο Καβάλας προσπάθησε να νοικιάσει σε ιδιώτη το ισόγειο κατάστημα του κεντρικού του κτιρίου, επί της οδού Ομονοίας.

Και στις δύο διαδικασίες δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι, παρά τις συζητήσεις που έγιναν. Δηλαδή ενώ κάποιοι φαίνονταν να ενδιαφέρονταν, τελικά δεν κατέθεσαν γραπτή πρόταση, όπως ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να εξελιχθεί η διαδικασία.

Το επιμελητήριο ετοιμάζει μία νέα – 3η – διαδικασία για την εκμίσθωση του καταστήματός του, που φαίνεται ότι θα είναι διαφορετική από τις δύο που προηγήθηκαν. Συγκεκριμένα θα είναι μία διαδικασία με πιο ευνοϊκούς όρους, λιγότερες υποχρεώσεις για τον ιδιώτη που θα ζητήσει να νοικιάσει το κατάστημα, χωρίς όπως φαίνεται να μπει προϋπόθεση για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο υπόγειο.

Όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή με διαφορετικούς όρους, ώστε το επιμελητήριο να βρει επιτέλους τον ιδιώτη που αναζητά και να νοικιάσει το κατάστημα του, το οποίο ας μην ξεχνάμε είναι πηγή εσόδων για το ταμείο του επιμελητηρίου.

 

 

Διαβάστε επίσης