1,16 η τιμή εκκίνησης για το πετρέλαιο θέρμανσης – Θα μας λείψει το καλοκαίρι …

 1,16 η τιμή εκκίνησης για το πετρέλαιο θέρμανσης –  Θα μας λείψει το καλοκαίρι …

Όταν ακούς και διαβάζεις οτι η τιμή εκκίνησης στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι στο 1,16 πως να μην λησμονείς το καλοκαίρι όταν ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ο χειμώνας ;

Δύσκολο χειμώνα θα περάσουμε φέτος που λέει και ο φίλος μου ο Πανάγος.

Ευχόμαστε τουλάχιστον οι συνθήκες να μην είναι δύσκολες γιατί πάμε χαμένοι.

Φαντάζεστε με τέτοια τιμή να περάσουμε ένα χειμώνα σαν τον προπέρσυνο που τρέχαμε να κρυφτούμε απο τις χιονοθύελλες ;

Χειμώνας βαρύς και ασήκωτος με πολύ χιόνι και πολλές παγωνιές.

Τα μισά σπίτια στην Καβάλα και στην ευρύτερη περιοχή είχανε μείνει χωρίς νερό αφού είχανε παγώσει οι σωλήνες.

Προσπαθούσαμε να τους ζεστάνουμε με διάφορους τρόπους αλά Μαγκάϊβερ και το μόνο που καταφέραμε ήταν να τους σπάσουμε και να θέλουμε μετά γενική επισκευή του δικτύου απο υδραυλικό.

Ηταν γενικά ένας χειμώνας που θέλουμε να ξεχάσουμε γρήγορα αλλά δεν μπορούμε.

Θυμόμαστε τον χειμώνα του 2016 για τον χιονιά τον βαρύ και το καλοκαίρι του 2010 για τους νοτιάδες και τις υγρασίες.

 

Σκληρή αλλά δίκαιη πέρα για πέρα η ανακοίνωση που έβγαλε η διοικούσα του ΑΟΚ για τον διαιτητή της Κυριακής τον κ.Τζουμαλάκη που έσφαξε τον ΑΟΚ χωρίς γάντι και με μαχαίρι – γιαταγάνι.

Ο Σερραίος διαιτητής έκανε για άλλη μια φορά την δουλειά και προσπάθησε να βγάλει την ομάδα μας εκτός πορείας αφού δεν είναι η πρώτη φορά που μας αδικεί.

Το αφήνουμε και αυτό το παιχνίδι πίσω μας και πάμε παρακάτω αλλά ανοίγουμε λογαριασμό και μετράμε εχθρούς και φίλους γιατί οι εποχές μάτσα – μούτσα έχουν τελείωσει.

Ο ΑΟΚ παίζει την Τετάρτη κύπελο με τον Κεραυνό Πέρνης – παρά τις αντιρρήσεις  της ομάδας του Κάμπου –  και με απαίτηση της ΕΠΣΚ και την Κυριακή υποδέχεται τον πρώτο Πανσερραϊκό με Τσούτση και Γεμιστό στην διάθεση του Δερμιτζάκη.

 

Το  δίκαιο 2-0 μέσα στην Φιλανδία βάζει την Εθνική μας σε έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας με τον Σκίμπε να καλείται να δώσει εξηγήσεις για το χάλι που παρουσιάζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Σκίμπε παίρνει ένα τσουβάλι λεφτά τα οποία δεν ειναι και για πέταμα.

Αυτή η Εθνική που βλέπουμε εμείς να αγωνίζεται έχει πρόβλημα και κάτι θα πρέπει να αλλάξει.

Και επειδή είναι γνωστό οτι δεν αλλάζουν οι παίκτες έρχεται η ώρα του Σκίμπε που είχε τις ευκαιρίες του αλλά τις πέταξε στο κενό.

Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που δεν τα κατάφερε.

Πάμε παρακάτω και πάμε στον επόμενο.

Δεν τον παντρευτήκαμε τον Σκίμπε.

 

Επειδή η παραμόρφωση του προσώπου της Αννίτας Ναθαναήλ που αποχώρησε τελικά απο το nomads έγινε θέμα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με μία έτσι χιομουριστική διάθεση η ίδια η πρώην πλέον παίκτρια του ριάλιτυ επιβίωσης υποστήριξε οτι σηκώθηκε το πρωί  και ήταν σαν τον Γιώργο τον Κοινούση τον τραγουδιστή επειδή κάτι την τσίμπησε στην διάρκεια της νύχτας.

Μιλάμε οτι η γυναίκα είχε μαύρο χάλι.

Είχε πρηστεί το κάτω χείλος της , το ένα το μάτι είχε πέσει και δεν άνοιγε με τίποτα και γενικότερα το πρόσωπο της είχε γίνει σαν τραπέζι μπιλιάρδου.

Οτι είχε πειράξει στο παρελθόν με μπότοξ την έχει προδώσει αφού είχε πέσει, είχε φύγει απο την θέση του και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που το κορίτσι άφησε τις ακτές της Μαγαδασκάρης.

Αυτά τα παιχνίδια επιβίωσης δεν είναι για τόσο soft γυναίκες.

Μπορεί να πάει και να αντέξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι επιβίωσης για παράδειγμα η Καρντάσιαν που έχει απο το μαλλί μέχρι και το νύχι κάτω στα πόδια της πειραγμένα ;

Αυτά τα παιχνίδια ειναι για κορίτσια σαν την Δαλάκα που είναι χόβερκράφτ !

 

Ο Δήμος Καβάλας μπορεί να έκοψε το νερό στην Καλαμίτσα γιατί η ΕΤΑΔ δεν πληρώνει αλλά με αυτό τον τρόπο κάνει δύσκολη την ζωή των χειμερινών και οχι μόνο κολυμβητών ,αφού ο χειμώνας έχει κολήσει στην στροφή .που συνεχιζουν να κατεβαίνουν στην συγκεκριμένη παραλία.

Και αν αυτοί είναι λίγοι και δεν ακούγονται το καλοκαίρι τι θα γίνει ;

Θα συνεχίσει  ο Δήμος την ίδια τακτική βάζοντας σε ταλαιπωρία χιλιάδες λουόμενους  που θα περάσουν απο την συγκεκριμένη παραλία ;

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3  :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης