• 28 Μαρτίου 2024,

Δημήτρης Σίτσας: « Ο διαιτητής έκρινε σ` ένα μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα»

 Δημήτρης Σίτσας: «  Ο διαιτητής έκρινε σ` ένα μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα»

Για την ισοπαλία της ομάδας του με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου μίλησε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Ορφανού Δημήτρης Σίτσας.

Στην αρχή αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κυφωνίδη στη μύτη : 

« Τα νέα είναι καλά για τον Κυφωνίδη που τελικά θα απουσιάσει για 10- 15 μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Αυτό είναι το ευχάριστο. Δεν έχει υποστεί ρινικό κάταγμα».

Στη συνέχεια μίλησε για την αναμέτρηση με τον Εθνικό τονίζοντας: « Δεν υπάρχει ότι υπάρχει κάποιο θέμα όσον αφορά την αποβολή του Κωνσταντινίδη.  Ηταν άδικη η απόφαση, αυτό φαίνεται και στο βίντεο.  Υπάρχει και ο μη καταλογισμός ενός πέναλτι που έγινε στο Δουμάνη. Δεν υστερήσαμε σε απόδοση.

Στο β` μέρος δημιουργήσαμε πολλές κλασσικές  ευκαιρίες αλλά ήταν σε καλή μέρα ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η διαιτησία είναι αυτή που έκρινε σ` ένα μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα με το Σιδηρόκαστρο.  Εμένα μ`  έβγαλε έξω από τον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο γιατί τον ρώτησα αν είχε  πρόθεση ο Κωνσταντινίδης να βρει τον αντίπαλο.  Γράφει μάλιστα αναλήθειες στο φύλλο αγώνος, ότι τον είπα ανίκανο και απαράδεκτο.

Είναι καλό να πάρουμε το μάθημα σιγά- σιγά ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και εξωγενείς παράγοντες.  Μέσα από αυτές τις καταστάσεις ελπίζουμε να βγαίνουμε ακόμη περισσότερο δυνατοί. Εγώ έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, μετά το τέλος του αγώνα και τους είπα ότι είμαι περήφανος που τους έχω στην ομάδα μου. Προχωράμε μπροστά, το αφήνουμε πίσω και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι.

Τα πράγματα είναι δύσκολα ας ευχηθούμε να έχουμε καλύτερες διαιτησίες στη συνέχεια.  Απλά να είμαστε περισσότερο δυνατοί για να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις που βέβαια τις έχουμε δει και στο παρελθόν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

Διαβάστε επίσης