• 19 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Δε χρειάζεται έπαρση, κάναμε κάποια πράγματα φυσιολογικά»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Δε χρειάζεται έπαρση, κάναμε κάποια πράγματα φυσιολογικά»

Για την πρώτη φετινή νίκη του Νέστου στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, μίλησε στους 93,7 ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Τόνιζε ότι πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται αφού ο Νέστος έχει πολύ δρόμο μπροστά του.  Ακόμη είπε  ότι η νίκη με τον Εθνικό θα βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι αφού είχαν προηγηθεί δυο ισοπαλίες με Αλέξανδρο και ΑΕ Καλαμπακίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση:  Παρά το γεγονός ότι είχε ελλείψεις η ομάδα σας, πήγε πολύ καλά επιθετικά.

Απάντηση: Μας έλειπαν οι δυο βασικοί σέντερ φορ όμως η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και να αναπληρώσει κάποια παιδιά σε αυτά τα παιχνίδια που δεν είναι πρώτης γραμμής. Υπάρχει άλλη πίεση όταν παίζεις με την Καβάλα και τον Πανσερραϊκό και διαφορετική όταν παίζεις με ομάδες με χαμηλή δυναμικότητα. Το σημαντικό είναι ότι σκοράρουν πολλοί και διαφορετικοί παίκτες, οπότε αυτό δείχνει ότι υπάρχει επιθετική πρωτοβουλία.   Σίγουρα πρέπει να επανέλθουν οι βασικοί μας επιθετικοί. Ομάδα χωρίς επιθετικούς είναι ένα σοβαρό θέμα.

Ερώτηση: Τα πρώτα φετινά χαμόγελα αφού  και η εμφάνιση ήταν πολύ καλή με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Απάντηση: Νομίζω ότι ήταν κάτι το φυσιολογικό. Είναι αυτονόητο όταν έχεις μια ομάδα με καλό υλικό  αυτά τα παιχνίδια να τα τελειώνεις όσο πιο νωρίς γίνεται.   Εμείς είχαμε να παλέψουμε κυρίως με το ψυχολογικό κομμάτι αφού προερχόμασταν από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Είχαμε δυο ισοπαλίες που μας έφεραν πίσω, όχι τόσο πολύ με τον Αλέξανδρο Κιλκίς όσο με το Καλαμπάκι.  Μείναμε πίσω στο σκορ στην αρχή με τον Εθνικό και αυτό δημιούργησε μια ψυχολογική πίεση στους παίκτες αλλά και στον πάγκο. Μπορέσαμε και αντιδράσαμε. Αυτό δείχνει ένα καλό συστατικό. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε.  Θέλουμε μια σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να είμαστε υπερόπτες. Μετά από κάποια στιγμή αρχίσαμε να λέμε τι γίνεται. Παρουσιάσαμε άλλη εικόνα στα φιλικά και άλλη στα επίσημα. Η εικόνα ήταν κακή στα δυο πρώτα ματς.  Με το Καλαμπάκι ένα ημίχρονο το πετάξαμε στα σκουπίδια και δεν καταλάβαμε το γιατί.  Δεν έχει δικαιολογίες, έπρεπε η ομάδα να δείξει την ανωτερότητα της. Εκεί θέλουμε να επενδύσουμε, αν βρούμε δηλαδή μια σταθερότητα. Η ομάδα είναι καινούρια, έχει καινούριους ποδοσφαιριστές, όλα είναι καινούρια ακόμη και ο προπονητής θέλει χρόνο. Θέλει πολύ δουλειά και υπομονή. Η διοίκηση έχει υπομονή και στηρίζει τους ποδοσφαιριστές. Βλέπει η διοίκηση ότι γίνεται δουλειά, δεν έχουμε γκρίνια.

Όσο περνάει ο καιρός αυτή η ομάδα θα δείχνει πράγματα.  Ο χρόνος δουλεύει για αυτή την ομάδα.

Ερώτηση: Τώρα με την Ασπίδα Ξάνθης.

Απάντηση: Για μένα είναι γνώριμο το περιβάλλον. Η Ασπίδα είναι μια ομάδα μαχητική, που θα κλειστεί πίσω και θα βγει στην κόντρα. Γνωρίζω τους παίκτες της πολύ καλά. Έχει κάποιους τραυματισμούς και εύχομαι περαστικά στα παιδιά.  Είχε η Ασπίδα τρεις τραυματισμούς με τον Πανσερραϊκό. Θα κάνει μια μεταγραφή στη θέση του τερματοφύλακα.  Είναι ένας καλός τερματοφύλακας  που ήταν υποψήφιος και για μας το καλοκαίρι αλλά προτιμήσαμε τον Χαραλαμπίδη για το λόγο ότι ήταν περισσότερο έτοιμος.   Δεν πρέπει να έχουμε έπαρση. Δεν κάναμε τίποτα. Κάναμε κάποια πράγματα φυσιολογικά με τον Εθνικό, δε χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα.  Η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί.

Διαβάστε επίσης