• 24 Απριλίου 2024,

Ξεκουράζει τους βασικούς ο Δερμιτζάκης – Σήμερα ο ΑΟΚ κύπελλο με τον Κεραυνό(γήπεδο Πέρνης στις 15.15)

 Ξεκουράζει τους βασικούς ο Δερμιτζάκης – Σήμερα ο ΑΟΚ κύπελλο με τον Κεραυνό(γήπεδο Πέρνης στις 15.15)

Σήμερα ο ΑΟΚ αγωνίζεται με τον Κεραυνό Πέρνης για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

Το παιχνίδι είχε αρχικά οριστεί για τις 7 Νοεμβρίου όμως γίνεται τώρα για να «εξυπηρετηθεί» ο ΑΟΚ προκειμένου να εκτίσουν τις ποινές τους ο Τσούτσης και ο Γεμιστός για να είναι στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή που μας έρχεται.

Ο Δερμιτζάκης δεν αποκλείεται σήμερα να ξεκουράσει τους βασικούς που αγωνίστηκαν μέσα στην έδρα του Αρη Αβάτου. Να κάνει ροτέισον ενόψει Πανσερραϊκού.

Να παίξουν δηλαδή από την αρχή ο Μπαρέτας, ο Μπλιός, ο Ντουρτμές, ο Τόσκας, ο Βοσνιάδης, ο Αδαμάκης, ο Παυλίδης, Μαλαμίδης  ακόμη και ο Κέρθι που έπαιξε στην Ξάνθη στο β` μέρος, δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Για τη θέση του τερματοφύλακα ίσως δούμε τον Βρονταρά για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.  Δεν αποκλείουμε και το νεαρό Παπαποστόλου.

Από την άλλη ο Κεραυνός Πέρνης δεν έχει την πολυτέλεια για πολλές αλλαγές.  Από χθες προστέθηκαν στο ρόστερ του δυο παίκτες.   Ο Στέφανος Χατζηκυριάκου δανεικός από τον ΑΟΚ και ο Κώστας Χαλπέτης που επέστρεψε από τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

Ο Χαλπέτης πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ του Κεραυνού Πέρνης αλλά και της Α` κατηγορίας. Είναι φανερό  ότι η ομάδα της Πέρνης  ήθελε ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή από τη στιγμή μάλιστα που είναι η μοναδική στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής που δεν έχει πετύχει γκολ.

Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Σουκρήογλου.      Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.15 μ.μ και θα γίνει στο γήπεδο της Πέρνης που είναι και η φυσική έδρα του Κεραυνού ενώ στο πρωτάθλημα παίζει στη Χρυσούπολη.

 

Διαβάστε επίσης