• 29 Μαρτίου 2024,

3 χρόνια «Aparto»  Bistro Cafe στην παραλία της Καβάλας

 3 χρόνια «Aparto»  Bistro Cafe στην παραλία της Καβάλας

Το «Aparto»  Bistro Cafe επέλεξε συμβολικά ως γενέθλια ημέρα έναρξής του την  Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, ημέρα της Γιορτή της Γυναίκας. Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στην συμπλήρωση 3 χρόνων λειτουργίας, οργανώθηκαν στο κατάστημα happenings σε μια διπλή γιορτή. Γιορτή της γυναίκας και γενέθλια του Aparto.

Το «Aparto»  Bistro Cafe βρίσκεται στην παραλία, επί της οδού Ε. Αντίστασης. Από την πρώτη στιγμή επιλέχθηκε να ξεχωρίζει για ένα σωρό λόγους. Τρία χρόνια μετά, αυτό το βεβαιώνουν οι πολλοί συμπολίτες που το εμπιστεύονται. Άλλοι για τον καφέ τους, άλλοι για το ποτό και άλλοι για την κουζίνα του. Οι άνθρωποι του «Aparto»  Bistro Cafe δίνουν μεγάλη σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια. Είναι συνεχώς δίπλα στους πελάτες προκειμένου αμέσως να τους εξυπηρετήσουν, να διορθώσουν όταν διαπιστώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δίνουν μεγάλη σημασία στην καθημερινότητα αφού γνωρίζουν ότι αυτή κάνει τη διαφορά. Καθαριότητα, άψογο σέρβις και πλούσιος κατάλογος είναι σημεία στα οποία η επιχείρηση επιμένει. Κάθε εποχή έχει τη δική της ομορφιά, τη δική της χάρη στο «Aparto»  Bistro Cafe. Ξεχωριστές είναι επίσης οι μουσικές εκδηλώσεις (live) με σχήματα που πολλές φορές έρχονται να εμφανιστούν πρώτη φορά στην Καβάλα. Σε γενικές γραμμές στο «Aparto»  Bistro Cafe «την ψάχνουν την δουλειά». Αυτή η συνεχής ανησυχία προκαλεί ευχάριστες εκπλήξεις, καινοτομίες, αλλαγές προς το καλύτερο. Στόχος άλλωστε είναι το καλύτερο. Κι αν κάπου δεν το εντόπισαν ήδη, είναι θέμα λίγων ωρών ή ημερών να το βρουν και να το υλοποιήσουν.

Το «ευχαριστώ» της επιχείρησης

Με την ευκαιρία των 3 ετών λειτουργίας του «Aparto»  Bistro Cafe, η επιχείρηση γνωστοποίησε προς τους πελάτες της το ακόλουθο κείμενο:  Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας  συστηθήκαμε,  το δεύτερο γνωριστήκαμε και τον τρίτο καταξιωθήκαμε στην προτίμηση σας. Η Διεύθυνση του καταστήματος αισθάνεται την υποχρέωση να απευθύνει Τρία (3) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ένα για κάθε έτος): Το Πρώτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τους ξεχωριστούς πελάτες μας, που αναγνώρισαν,  στήριξαν και καταξίωσαν το APARTO ως  έναν χώρο με προσωπικότητα για κάθε στιγμή της ημέρας, αναδεικνύοντας τον, σε ένα από τα δημοφιλέστερα καταστήματα της πόλης. Το Δεύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους  συνεργάτες (αρχιτέκτονα, μηχανικό, γραφίστρια-διαφημίστρια, εξειδικευμένους τεχνίτες, λογιστές, προμηθευτές. άπαντες)  που εργάστηκαν, εργάζονται συνεργάζονται, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για να φθάσουμε σε  αυτό το αποτέλεσμα. Το Τρίτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο μοναδικό και προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό μας, σε όλους αυτούς που εργάστηκαν από την αρχή  ως σήμερα, αυτών που έδωσαν ψυχή και ζωντάνια στον ιδιαίτερο αυτό χώρο, διάθεση, προθυμία, σεβασμό και χρόνο στον πελάτη. Τέλος θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως θα συνεχίσουμε στα ίδια υψηλά πρότυπα να σας παρέχουμε ποιότητα παροχών και εξυπηρέτησης στις καλύτερες τιμές, διατηρώντας αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας  που σας έκαναν να μας προτιμήσετε.

 

 

Διαβάστε επίσης