42 χρόνια από τη λειτουργία του 4ου Γυμνασίου «Ζουμπουλάκειου» (φωτογραφίες)

 42 χρόνια από τη λειτουργία του 4ου Γυμνασίου «Ζουμπουλάκειου» (φωτογραφίες)

Το 4ο Γυμνάσιο Καβάλας πραγματοποίησε το πρωί εκδήλωση, μέρος της οποίας αφορούσε τους δωρητές Πέτρο και Σωκράτη Ζουμπουλάκη.

Δύο Καβαλιώτες επιχειρηματίες που το 1975 έκαναν δωρεά 500 εκ δραχμών για την ανέγερση του σχολικού κτιρίου που περίπου 40 χρόνια στεγάζει το προαναφερθέν σχολείο. Το Ζουμπουλάκειο, όπως είναι επίσης γνωστό. Την εκδήλωση παρακολούθησαν η Νίκη Ζουμπουλάκη (σύζυγος του Πέτρου Ζουμπουλάκη), η Μανίνα Ζουμπουλάκη (κόρη του Πέτρου Ζουμπουλάκη) και η Μαρία Ζουμπουλάκη (κόρη του Σωκράτη Ζουμπουλάκη).

Οι τρεις γυναίκες τιμήθηκαν από το σχολείο. Στην πραγματικότητα και δια της εκδήλωσης άκουσαν ένα ακόμη “ευχαριστώ” κι ένα μεγάλο “μπράβο” όχι μόνο της σχολικής κοινότητας αλλά συνολικά της τοπικής κοινωνίας. Η εκδήλωση περιελάμβανε παρέμβαση ομιλία του Μητροπολίτη Στέφανου κι ενός ιερέα που συνδέθηκε με τον αθλητισμό και τον ΠΑΟΚ, τον πατέρα Χρήστο.

Άλλωστε στο δεύτερο μέρος της αφορούσε τα προβλήματα της βίας στον αθλητισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης, ο αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτσάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κουνάκος αλλά και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Δ. Εμμανουηλίδης.

Φωτογραφίες: Αντώνης Πασβάντης

Διαβάστε επίσης