• 18 Απριλίου 2024,

4ο παζάρι διανομής ρούχων πραγματοποίησε η Πνοή

 4ο παζάρι διανομής ρούχων πραγματοποίησε η Πνοή

Με επιτυχία πραγματοποίησε ένα ακόμη ανοιχτό παζάρι στο χώρο της χθες από το πρωί μέχρι το μεσημέρι η Πνοη.

Το παζάρι έχει σχέση με τη διάθεση στο κοινό ειδών που έχουν προσφερθεί στο σύλλογο από καβαλιώτες.

Τα είδη αυτά είναι κυρίως ρούχα, οικιακά αντικείμενα και άλλες μικροσυσκευές. Είναι αντικείμενα και ρούχα που οι καβαλιώτες δεν χρειάζονται,  βρίσκονται σε καλή κατάσταση για αυτό και προωθούνται στην Πνοή. Μέσω της Πνοής σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Οι χώροι της Πνοής είναι γεμάτοι ρούχα για αυτό και η παραλαβή μεταχειρισμένων ρούχων τελευταία έχει υποχωρήσει καθώς ο σύλλογος δεν έχει πού να τα αποθηκεύσει! Προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της πόλης και να μοιράσει τα ρούχα που του εμπιστεύτηκαν οι καβαλιώτες,  ο σύλλογος έκανε 4ο διαδοχικό παζάρι.

Τα προηγούμενα χρόνια αυτού του είδους τα παζάρια ήταν σαφώς λιγότερα.

Στο χθεσινό προσήλθαν κυρίως γυναίκες και έψαξαν κυρίως μεταξύ των παιδικών καλοκαιρινών και χειμερινών ρούχων και παπουτσιών.

Η γενική γραμματέας του συλλόγου Νίκη Ανέστη είπε στην Πρωινή ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει διακριτικότητα από την πλευρά του συλλόγου Πνοή ενώ οι οικογένειες που επωφελούνται εμπιστεύονται και την Πνοή και τη διαδικασία. Πολλές φορές -είπε η κ. Ανέστη-  υπάρχουν καινούργιες οικογένειες που επωφελούνται των παζαριών.

Μέχρι και το τέλος Ιουλίου ο σύλλογος θα λειτουργεί κάθε μέρα στο χώρο του,  στον παλιό παιδικό σταθμό επί της οδού Κωνσταντίνου Τσολάκη. Τον Αύγουστο (όπως κάθε χρόνο) η Πνοή δεν θα λειτουργήσει αλλά το τηλέφωνο της θα είναι πάντα ανοιχτό για την εξυπηρέτηση τακτικών και έκτακτων περιστατικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

 

Διαβάστε επίσης