Α` κατηγορία: Οι μεταγραφές έως τώρα των ομάδων

 Α` κατηγορία: Οι μεταγραφές έως τώρα των ομάδων

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεταγραφικό παζάρι στην Α` κατηγορία.  Υπάρχουν 3-4 ομάδες που ξεχωρίζουν για τη «δράση» τους ενώ και ορισμένες που φαίνεται ότι θα έχουν δύσκολο χειμώνα αφού και μεταγραφές δεν έχουν κάνει αλλά και έφυγαν πολλοί βασικοί από τα περσινά ρόστερ που διέθεταν.

Μάλιστα δυο ομάδες που πέρσι τέτοια εποχή είχαν πρωταγωνιστήσει στις μεταγραφές ο Ηρακλής και η Δόξα Θεολόγου φέτος μέχρι τώρα αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν έχουν κάνει ούτε μια προσθήκη ενώ αντίθετα έχουν φύγει οι περισσότεροι παίκτες από τα ρόστερ που είχαν πέρσι.   Πέρσι είχαν τινάξει τη… μπάνκα. Ο Ηρακλής με Σεφερίδη, Βλάχο, Παπαδάτο, Τσίτση, Δούμπλατζη και η Δόξα με Τσέκο, Ουζούνογλου, Χατζηγεωργίου, Μπάτσι, Προύντζο, Τουμαντζίδη, Σιαματά κτλ.

Αναλυτικά οι μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην Α` κατηγορία.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ : Σπυρίδης από Μ. Α Ορφανίου, Ρουμελιώτης από Ηρακλή Καβάλας, Αρτεμίου από Ηρακλή Καβάλας, Γοριδάρης από Ηρακλή Καβάλας, Ευστρατίου από Ηρακλή Καβάλας, Τσίλογλου από Βυζάντιο Κοκκινόχωματος, Αναστασιάδη από Ασπίδα Πολυστύλου, Μοσχόπουλο από Ασπίδα Πολυστύλου, Πριονίδη από Αρη Ζυγού, Τζιτζιό από Βρασίδα Νέας Περάμου, Αδαμαντίου από ΠΑΟΚ Καβάλας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Μαχαιρούδης από Δόξα Θεολόγου, Δεσύλας από Αρη Αβάτου, Μπουλγούρας από Νέστο Χρυσούπολης, Μπουτζούρογλου από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Παπαστεργίου από Εθνικό Νέας Καρυάς,  Εμμανουηλίδης από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Παπαντωνίου από Αετό Ορφανού.

ΑΕΚ: Προβατίδης από Μ. Α Αντιφιλίππων, Κανέλας από Μ. Α Αντιφιλίππων, Κουνατίδης από Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Τσομπανίδης από Μ. Α Φιλίππων.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ: Τσέχου επέστρεψε από Θεσσαλονίκη, Χατζηθεοδώρου από Ολυμπιακό Καβάλας,  Γκέκα από Ηρακλή Μυρτοφύτου, Παντίδης από Κεραυνός Ελευθερών, Γιακωβίδης από ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα,  Σιδηρόπουλος από Κεραυνό Κρηνίδων, Μπατάκογλου από Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

ΒΥΡΩΝ: Σεφερίδης από Αετό Ορφανού, Βλάχος από Μ. Α Καρπερής, Παντελίδης από Ορφέα Ελ, Εμινίδης από Ορφέα Ελ, Μπάφας από Ορφέα Ελ, Μαυρογιάννης από Ορφέα Ελ, Παπάζογλου από Μακεδονικό Αμισιανών.

ΜΑ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ: Σακκόπουλος από Κεραυνό Κρηνίδων, Βακιρτζής από Νέστο Χρυσούπολης,  Γοργίας από Καβάλα 2004,  Τουρασανίδης από Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Τελίδης από Δόξα Αμυγδαλεώνα, Γκούτσε από Παγγαίο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ:  Τζοσκούν από Αρη Αβάτου, Αραμπατζής από Μαίανδρος Γέροντας,  Ματσάγκος από Ποντιακός Ποντολιβάδου, Σταυρίδης από Ποντιακός Ποντολιβάδου,  Μανούκος από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Μουράτσι από Ατρόμητο Χαλκερού, Αδέμ από Κιμμέρια Ξάνθης, Καλπακίδης από Κεραμωτή.

ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ:   Σ. Σάσσος από  Μ. Α Αντιφιλίππων, Ι. Σάσσος από Μ. Α Αντιφιλίππων, Γκρούνοφ από Μ. Α Αντιφιλίππων, Μάλλιος από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Κιτσώνης από Μ. Α Αντιφιλίππων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ: Καραβελίδης από Ορφέα Ελευθερούπολης, Σιδηρόπουλος από Ποντιακό Ποντολιβάδου,  Κιόρι από Κεραυνό Πέρνης, Μανδαλιανός από Κεραυνός Πέρνης, Αλμπάνη από Εθνικό Νέας Καρυάς.

ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ: Ζάνταλης από Βρασίδας Νέας Περάμου, Κόλκα από Αετό Ορφανού, Μακατασίδης από Δόξα Αμυγδαλεώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ: Παρέμεινε σε πολύ μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Θα στηριχθεί σε νέα παιδιά που έπαιξαν πέρσι από το Γενάρη και μετά αλλά και σε παίκτες από το εφηβικό τμήμα.

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ: Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί προπονητής αλλά και ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν από το περσινό ρόστερ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ:  Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια μεταγραφή. Εφυγαν σε άλλες ομάδες πολλοί παίκτες από τον περσινό βασικό κορμό.

Ο χάρτης των… προπονητών

Ορφέας Ελ: Παρέμεινε ο Στέλιος Ιγνατιάδης

ΑΕΚ: Παρέμεινε ο Παύλος Προβατίδης

Κεραυνός Πέρνης: Γιάννης Μαλαματάς στη θέση του Κώστα Τερζανίδη

Βύρων:  Παρέμεινε ο Γιώργος Αγγελίδης

Ηρακλής Καβάλας: Προπονητικό δίδυμο Κούντουρας- Δερβετζής στη θέση του Δημήτρη Σιώπη.

Εθνικός Νέας Καρυάς: Δημήτρης Σιώπης στη θέση του Γιάννη Μαλαματά.

Απόλλων Χρυσοχωρίου:  Παναγιώτης Χρυσαλίδης στη θέση του Κώστα Μπανίδη

Βρασίδας Νέας Περάμου:  Παρέμεινε ο Θωμάς Ματρακούκας

Μ. Α Αντιφιλίππων: Γιάννης Καρακότσαλης στη θέση του Κώστα Αρβανίτη

Ναζιανζός Νέας Καρβάλης: Κυριάκος Σταυρίδης στη θέση του Ηλία Μιχελίδη

Αναγέννηση Λιμεναρίων: Παρέμεινε ο Τάσος Τσαπανίδης

Δόξα Θεολόγου: Δεν ανακοινώθηκε ακόμη ο νέος προπονητής

Φρίξος Πλατανοτόπου: Ο Μάνθος Κλεανθίδης στη θέση του Γιάννη Καρακότσαλη

Ατρόμητος Χαλκερού: Γιάννης Κοπανάκης στη θέση του Νίκου Καρακεϊσογλου

Από την Α` κατηγορία σε μεγαλύτερες κατηγορίες

Λυμπεράκης από ΑΕΚ σε ΑΟΚ, Χατζηκυριάκου από Ηρακλή Καβάλας σε ΑΟΚ, Αδαμάκης από Βρασίδα Νέας Περάμου σε ΑΟΚ, Παυλίδης από Ναζιανζό Νέας Καρβάλης σε ΑΟΚ, Ασημόγλου από Λιμενάρια σε Ξάνθη.

 

Διαβάστε επίσης