• 23 Απριλίου 2024,

Μένει στο ρόστερ ο Νομικός; Διήμερο δοκιμών στις αρχές Αυγούστου

 Μένει στο ρόστερ ο Νομικός; Διήμερο δοκιμών στις αρχές Αυγούστου

Ο ΑΟΚ ξεκινάει την προετοιμασία του στις 31 Ιουλίου ενώ στις αρχές Αυγούστου, μάλλον στις 3 και 4 του μήνα θα πραγματοποιηθεί διήμερο δοκιμών για νεαρούς περισσότερο ποδοσφαιριστές.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, σίγουρα ο ΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα αλλά και πλάγιου δεξιού οπισθοφύλακα.

Μένει ο Νομικός

Κατά πάσα πιθανότητα στο ρόστερ του ΑΟΚ θα μείνει ο τερματοφύλακας Γιώργος Νομικός.  Αρχικά φαινόταν ότι θα αποχωρήσει από το ρόστερ αλλά τελικά άλλαξε κατεύθυνση το όλο θέμα.

Ο Νομικός ήταν μεταγραφικός στόχος της Νάουσας ενώ τη σεζόν που μας πέρασε είχε αποκτηθεί από την ομάδα του Βατόλακκου που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Δεν είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον ΑΟΚ.

Χθες το βράδυ συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο κυρίως για οργανωτικά θέματα.

Χάλασε του Τουμανίδη  με Βόλο

Μπορεί να ξεκίνησε προετοιμασία με τη νέα ομάδα του Βόλου ο Σάββας Τουμανίδης αλλά τελικά δε παίξει εκεί τη νέα αγωνιστική περίοδο.   Χάλασε η μεταγραφή και ο παίκτης που ουσιαστικά ανήκει στον ΠΑΟΚ, δεν έχει αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρική στέγη. Ο ίδιος δίνει προτεραιότητα σε το να παίξει σε  ομάδα πιο πάνω από τη Γ` Εθνική αλλά παράλληλα δεν αποκλείουμε να συνεχίσει και στον ΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο που έρχεται. Δεν έχει κλείσει την πόρτα και μάλιστα συζήτησε σε πρώτη φάση με τους παράγοντες του Καβαλιώτικου συγκροτήματος.   Σημειώνουμε ότι ο Τουμανίδης ανήκει στον ΠΑΟΚ μέχρι και το 2019. Εκτός αν τώρα παρθεί η απόφαση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης  να μείνει ελεύθερος.

 

Διαβάστε επίσης