• 26 Απριλίου 2024,

Αλέξη με μια συγνώμη δεν γίνονται και θαύματα !

 Αλέξη με μια συγνώμη δεν γίνονται και θαύματα !

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έχασε με 20 μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία αλλά  o Τσίπρας τα «έβαλε» με το ΠΑΣΟΚ γιατί αυτό φταίει (κατά την γνώμη του) για αυτή την βαριά ήττα.

Μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει ( για άλλη μια φορά) οι του ΣΥΡΙΖΑ που ζαλισμένοι μάλλον από την «ελεύθερη πτώση»  έχουν επιλέξει στο δεύτερο γύρο των εκλογών άλλο αντίπαλο.

Έχουν ξεκινήσει ήδη μία μάχη με το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα και τα χειρότερα θα ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να έρθει τρίτο κόμμα πίσω από το ΠΑΣΟΚ που φαίνεται ότι καλπάζει.

Πλέον όπως έχετε καταλάβει ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει δεύτερης κάλπης δεν είναι  να περιορίσει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας αλλά να διατηρήσει την δεύτερη θέση  που κινδυνεύει να την χάσει από το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη.

Αυτά που έπρεπε να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρώτη Κυριακή θα γίνουν μετά την δεύτερη.

Απλά μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής θα πρέπει να γίνει μία ψύχραιμη διαχείριση της ήττας για να μην κατεβάσει ρολά το μαγαζί.

Πάντως αυτή την φορά το «Είμαι εδώ» του Τσίπρα δεν φτάνει για να αντιστρέψει το κλίμα.

Η διαφορά των 20 μονάδων είναι αποτέλεσμα πολλών και μεγάλων λαθών ,  άστοχων επιλογών που δεν διορθώνονται σε ένα μήνα.

Τα πιο δύσκολα για τον ΣΥΡΙΖΑ θα ξημερώσουν την Δευτέρα 26 Ιουνίου.

Βαρύ το κλίμα στη «Γη της ελιάς» με τον τηλεοπτικό θάνατο της Μυρτάλη που στο τέλος της δεύτερης σαιζόν αποχωρεί και αυτή από την πετυχημένη σειρά του ΜΕΓΚΑ.

Η «Γη της ελιάς» θα πρέπει να είναι το μοναδικό σήριαλ στα Ελληνική δεδομένα που θα συνεχιστεί για τρίτη συνεχόμενη σαιζόν χωρίς τους δύο βασικούς του πρωταγωνιστές πάνω στους οποίους είχε «χτιστεί» σεναριακά το σήριαλ.

 

Καταλαβαίνουμε ότι στο ένα περίπου μήνα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να περιορίσει την νίκη του Μητσοτάκη που είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Απλά ο Αλέξης θα παλέψει για να μην είναι ο Μητσοτάκης μετά και την δεύτερη κάλπη ο ένας και απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού.

 

Όταν αρθρογράφος της εφημερίδας ΑΥΓΗ με κείμενο του ζητά την παραίτηση του Πολάκη καταλαβαίνετε τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την 20άρα.

 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι άστατος και αυτό είναι πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε για ένα Σαββατοκύριακο τέλος Μαΐου.

Μπορεί οι βροχές να είναι fast track αλλά παρόλα αυτά μας βγάζουν εκτός προγράμματος.

 

Ο Μάιος θα τελειώσει με την δεύτερη και καθοριστική νίκη του Ερντογάν στην γειτονική Τουρκία που προσέρχεται στις κάλπες στις 28 Μαΐου για την τελική αναμέτρηση.

 

O Άλεξ Χαντιτάτζι ήρθε στην Καβάλα , πήρε τον ΑΟΚ και μάλωσε με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη.

Πήγε στο Δήμο Παγγαίου , πήρε την αλάνα και μάλωσε με τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππα Αναστασιάδη.

Τυχαίο ; Δε  νομίζω !

 

Αυτά τα λίγα και για  σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης