• 26 Απριλίου 2024,

Άλλοι ονειρεύονται παλάτια και άλλοι τα εγκαταλείπουν !

 Άλλοι ονειρεύονται παλάτια  και άλλοι τα εγκαταλείπουν !

Στην α­γα­πη­μέ­νη του σύ­ζυ­γο, Μέ­γκαν Μαρ­κλ και τον γιο τους Άρ­τσι που δια­μέ­νουν στον Κα­να­δά, ε­πέ­στρε­ψε προχθές το βρά­δυ ο πρί­γκι­πας Χά­ρι, έ­τοι­μος να ξε­κι­νή­σει τη νέ­α του ζω­ή μα­κριά α­πό την βα­σι­λι­κή οι­κο­γέ­νεια και την Με­γά­λη Βρε­τα­νί­α.

Ο πρί­γκι­πας Χά­ρι πέ­τα­ξε με πτή­ση της British Airways – και ό­χι με ι­διω­τι­κό α­ε­ρο­πλά­νο – α­πό το Χί­θρο­ου του Λον­δί­νου στο διε­θνές α­ε­ρο­δρό­μιο του Βαν­κού­βερ, χθες το βρά­δυ. Οι πα­πα­ρά­τσι, τον κα­τέ­γρα­ψαν να κα­τε­βαί­νει α­πό την πί­σω σκά­λα του Boeing 747 φο­ρώ­ντας έ­να μπλε μπου­φάν και τζιν πα­ντε­λό­νι και κρα­τώ­ντας έ­να σα­κί­διο στους ώ­μους του, υ­ιο­θε­τώ­ντας έ­να πιο α­πλό λουκ, α­κρι­βώς ό­πως και η Μέ­γκαν Μαρ­κλ, με­τά την α­πο­μά­κρυν­σή τους α­πό α­νώ­τε­ρα μέ­λη της βα­σι­λι­κής οι­κο­γέ­νειας. Φυ­σι­κά, μα­ζί του εί­χε και δύ­ο άν­δρες της προ­σω­πι­κής του α­σφά­λειας.

Άλλοι ονειρεύονται παλάτια και άλλοι τα εγκαταλείπουν.

Το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει να ζει μακριά από βασιλικά αξιώματα με ότι αυτό συνεπάγεται και να έρθει πιο κοντά σε έναν καθημερινό τρόπο ζωής πιο απλό.

Καλά μην νομίζετε ότι τώρα που αποχωριστήκανε τα βασιλικά τους αξιώματα ότι θα κακοπερνάνε αφού ο Χάρι παραμένει Πρίγκηπας.

Όλα γίνανε για να έχουν μία πιο φυσιολογική ζωή αφού ήδη η Μέγκαν Μάρκλ απολαμβάνει τις ανέμελες βόλτες της μακριά απο τις σκοτούρες της Βασιλικής αυλής.

Και να σας πω και κάτι ;

Αν δεν τους βγει μπορούν να επιστρέψουν πίσω και να μην τρέχει και τίποτα.

Θα τους πει κανένας τίποτα ;

Σε αυτή την ζωή άλλοι πάνε και άλλοι έρχονται.

Αυτοί προς το παρόν είναι στο πάνε και είναι άγνωστο αν ποτέ θα έρθουν.

Αν τους αρέσει το “πάνε” ίσως δεν υπάρξει “έρχονται”.

Η ουσία είναι ότι δύο νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να αφήσουν τα μεγαλεία που τους προσφέρει η μία Βασιλική οικογένεια και να ζήσουν ως κοινοί θνητοί.

Όχι ακριβώς κοινοί θνητοί αλλά πιο κοντά στις ζωές των ανθρώπων αυτών.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Το κρύο θεωρητικά από σήμερα θα πρέπει να αρχίσει να μαλακώνει.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης