• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Δύο συναντήσεις με ενδιαφέρον έγιναν χθες το απόγευμα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη. Η πρώτη αφορά το ενδεχόμενο κατάθεσης αγωγών κατά της Εγνατίας Οδού για το αδικαιολόγητο διάστημα 6 μηνών που ήταν κλειστή η ανατολική είσοδος της πόλης. Η δεύτερη είχε θέμα το αεροπορικό σόου, η οργανωτική επιτροπή του οποίου θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα. Πάρθηκε η πρώτη απόφαση για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αν και η επιχορήγηση του Δήμου Καβάλας μειώνεται κατά 40.000 ευρώ.

 

Άκαρπη η χθεσινή συζήτηση για τη συμφωνία Δέμπα- Παναγιωτίδη που έγινε στο Επιμελητήριο. Ο Γιάννης Παναγιωτίδης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα Δέμπα, δεν ξεκαθάρισε αν θα παραιτηθεί ή όχι από τη θέση του πρώτου Αντιπροέδρου. Διακοπή υδροδότησης σήμερα σε Μπάτη- Τόσκα- Παληό.

 

Μεγάλης σημασίας πανελλαδικό και παγκόσμιο βραβείο για ξενοδοχείο του Ομίλου Κοθάλη στη Θάσο. Στο νησί ήταν χθες ο Χρήστος Μέτιος, παρακολούθησε την εκτέλεση των απαραίτητων έργων για την αποκατάσταση των ζημιών από τις βροχές του Νοέμβρη. Διαμαρτύρεται η παράταξη Τοψίδη επειδή στη σύσκεψη που έγινε δεν προσκλήθηκε η περιφερειακή σύμβουλος της Θάσου. Το προσεχές διάστημα θα εγκατασταθεί στην οδό Ερυθρού Σταυρού η πρώτη πληροφοριακή πινακίδα γραμμένη στην αγγλική γλώσσα. Δεν μπορούν να απεργήσουν σήμερα οι τραυματιοφορείς του Νοσοκομείου, συμμετέχοντας στην πανελλαδική τους κινητοποίηση, επειδή ο αριθμός τους είναι πολύ μικρός. Από την Τρίτη λειτουργεί το νέο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου για τα παράπονα των πολιτών, στο νούμερο 2513 500000.

 

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Εσπέρια κόβει πίτα ο συνοικιακός σύλλογος της Αγίας Παρασκευής. 6 σχολεία του Νομού Καβάλας συμμετέχουν σε ένα νέο δίκτυο πολιτιστικής δραστηριότητας της ΑΜΘ. Βασιλόπιτα έκοψε χθες η Π.Υ. Καβάλας. Την Κυριακή το απόγευμα η βασιλόπιτα του Κινήματος Αλλαγής.

 

Επιτυχία σημείωσε η χθεσινή εκδήλωση των παλαιμάχων του ΑΟΚ. Από τη Λέσβο ο διαιτητής στο ματς του Σαββάτου με τη Βέροια. Την Κυριακή το πρωί στο κλειστό της Καλαμίτσας κόβει πίτα η Ένωση.

Διαβάστε επίσης