• 19 Απριλίου 2024,

Anthemion House:  Ένα ξενοδοχείο της Καβάλας μέσα στη λίστα με τα καλύτερα design hotels

 Anthemion House:  Ένα ξενοδοχείο της Καβάλας μέσα στη λίστα με τα καλύτερα design hotels

Anthemion House:  Ένα ξενοδοχείο της Καβάλας μέσα στη λίστα με τα καλύτερα design hotels

Το γνωστό Αμερικάνικο περιοδικό ‘Design Milk’ το οποίο καλύπτει μια ευρεία ύλη θεμάτων σχετικά με την αρχιτεκτονική, την εσωτερική διακόσμηση, την μόδα και την τεχνολογία έχει ένα ειδικό αφιέρωμα στο ξενοδοχείο της πόλης μας Anthemion House στην κατηγορία Destination Design.

Αναμφισβήτητα μια μεγάλη επιτυχία για το Anthemion House και το αρχιτεκτονικό γραφείο Normless που το επιμελήθηκε, αν αναλογιστεί κανείς πως στην κατηγορία αυτή επιλέγονται καταλύματα με το καλύτερο design παγκοσμίως.

Μεταξύ των καταλυμάτων που φιγουράρουν στη σχετική λίστα του Destination Design είναι to Radisson Collection Hotel Stockholm και το Lighthouse Brown Hotel Tel Aviv.

Στο ειδικό αφιέρωμα του για το Anthemion House το περιοδικό μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Με τις εργασίες ανακαίνισης αναδείχθηκε η ιστορική κληρονομιά και οι αρχικές λεπτομέρειες  του κτιρίου μέσα από μια φρέσκια διακοσμητική ματιά και με τη χρήση μιας παλέτας χρωμάτων: μπλε, πράσινο και χρυσό”.

Μετά από μια λεπτομερή περιγραφή των χώρων του κτηρίου, το άρθρο καταλήγει:

“Το τέλειο πάντρεμα του παλαιού με το νέο κάνει το Anthemion House μια ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας στην Ελλάδα”. Το αναγνωστικό κοινό του Design Milk, που σημειωτέον έχει 2.5 εκατομμύρια followers στοInstagram, είναι κυρίως άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος, έμποροι, εκδότες περιοδικών, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του χώρου. Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ:

https://design-milk.com/anthemion-house-mood-board-blues-greens-natural-woods-brass/

Διαβάστε επίσης