• 19 Απριλίου 2024,

Ο καυγάς στο Επιμελητήριο συνεχίζεται! Η απάντηση Δέμπα σε Ζησίμου

 Ο καυγάς στο Επιμελητήριο συνεχίζεται! Η απάντηση Δέμπα σε Ζησίμου

Συνεχίζεται κι εντείνεται ο καυγάς στο Επιμελητήριο, μεταξύ της πλειοψηφίας, δηλαδή της διοικήσεως του Μάρκου Δέμπα και των δύο αντιπολιτευτικών παρατάξεων. Η αφορμή είναι όπως πάντα ασήμαντη. Το πότε συνεδρίασε και αν συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του φορέα στη Θάσο.

Έπειτα από αρκετούς μήνες «νηνεμίας» τα πνεύματα οξύνθηκαν κι επιστρέφουν οι συνθήκες έντασης, οι οποίες θυμίζουν πολύ την ταραγμένη προεκλογική περίοδο πριν από ένα περίπου χρόνο. Το βράδυ της Τετάρτης εκδόθηκε ανακοίνωση από τον Παύλο Ζησίμου. Στην ανακοίνωση απάντησε με ανάρτηση ο κ. Δέμπας, που με φωτογραφίες από τη διαδικασία στη Θάσο η οποία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, έγραψε: «Το διοικητικό συμβούλιο Επιμελητηρίου Καβάλας στο παράρτημα στη Θάσο. Η ουσία είναι αυτή που ισχύει και όχι η αυτοπροβολή. Προχωράμε μπροστά για τον τόπο μας και αφήνουμε πίσω τους αμετανόητους, που μόνο κακό και μιζέρια έχουν στο μυαλό τους».

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης, στο παράρτημα της Θάσου, βρέθηκε ο πρόεδρος των ξενοδόχων του νησιού Πάρης Παρασχούδης και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης. Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης και πολλά μέλη από την ομάδα της πλειοψηφίας.

 

Διαβάστε επίσης