Άρχισε τις περιοδείες ο Χρήστος Ποτόλιας

 Άρχισε τις περιοδείες ο Χρήστος Ποτόλιας

Ο Χρήστος Ποτόλιας είναι ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας που όχι μόνο άρχισε τις περιοδείες του αλλά και γνωστοποιεί το πρόγραμμά του με σχετικό δελτίο τύπου. Χθες επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Δασαρχείο και στο ΕΑΒ, ενώ σήμερα θα επισκεφθεί την περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Επέλεξε να αρχίσει τις περιοδείες από τις υπηρεσίες του δημοσίου τομέα αλλά σύντομα θα επεκταθεί και στον ιδιωτικό.

Σχολιάζοντας τα δεδομένα της προεκλογικής περιόδου που ουσιαστικά άρχισε, ο Χρήστος Ποτόλιας σημείωσε: «Έχουμε να κάνουμε με ένα παζάρι άγρας ψήφων κι επειδή εμείς δε συμμετέχουμε στο συγκεκριμένο παζάρι θέλουμε να συναντήσουμε τον κόσμο και να τον κοιτάξουμε στα μάτια. Θα τον βρούμε εκεί όπου εργάζεται».

Αναφερόμενος στο οικονομικό σκέλος ενός προεκλογικού αγώνα ο Χρήστος Ποτόλιας χαρακτήρισε απαράδεκτα ακριβά τα παράβολα των υποψηφίων. Για ένα υποψήφιο δήμαρχος ο Κλεισθένης προβλέπει παράβολο αξίας διακοσίων ευρώ, για κάθε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο παράβολο αξίας πενήντα ευρώ και για κάθε υποψήφιο τοπικό σύμβουλο παράβολο αξίας δέκα ευρώ.

 

******

Διαβάστε επίσης