• 20 Απριλίου 2024,

Αρχίζει η προεκλογική εκστρατεία του Κωστή Σιμιτσή

 Αρχίζει η προεκλογική εκστρατεία του Κωστή Σιμιτσή

Ο πρώην δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής αρχίζει την τρέχουσα εβδομάδα την προεκλογική του εκστρατεία, αφού τις προηγούμενες ημέρες έλαβε την επίσημη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής ως υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Ο κ. Σιμιτσής συνομίλησε με τους περισσότερους γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών του ΚΙΝΑΛ στην ΑΜΘ, είχε επίσης επικοινωνία με τον πρώην περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, ενώ επίκειται συνάντηση και συζήτησή του με τον Φώτη Καραλίδη.

Το πρώτο ταξίδι του Κωστή Σιμιτσή στην Κομοτηνή θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα δρομολόγησε και την προετοιμασία του ψηφοδελτίου, δίνοντας όπως ήταν αναμενόμενο, προτεραιότητα στο σκέλος της Καβάλας όπου γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα. 14 θα είναι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας όπου όμως το ποσοστό του 40% θα πρέπει λόγω ποσόστωσης να καλυφθεί από γυναίκες.

Ο Κωστής Σιμιτσής είναι αποφασισμένος να κινηθεί δραστήρια σε προεκλογικό επίπεδο. Σαφώς κι ενδιαφέρεται για τα τεκταινόμενα στο «αντίπαλο στρατόπεδο» μιας και θεωρεί ότι τα εσωτερικά προβλήματα στην παράταξη του Χρήστου Μέτιου ευνοούν την προσπάθειά του.

(Η φωτογραφία προέρχεται από την συνάντηση που είχε την Κυριακή ο κ. Σιμιτσής με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛΛ).

Διαβάστε επίσης