• 20 Απριλίου 2024,

Αργότερα οι εκλογές στον Σκακιστικό Όμιλος Καβάλας

 Αργότερα οι εκλογές στον Σκακιστικό Όμιλος Καβάλας

Γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποίησαν την Κυριακή το πρωί τα μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας.

Λόγω της ειδικής αυτής διαδικασίας οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο μετατέθηκαν για να γίνουν την Άνοιξη.

Τα νέα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας και όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στη γενική συνέλευση, μας τα γνωστοποίησε ο κ. Βασίλης Θεοδωρίδης:

«Την Παρασκευή ζητήσαμε και είχαμε συνάντηση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλέξη Πολίτη. Του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Τον ενημερώσαμε για τις δραστηριότητες μας και τη βοήθεια που έχουμε από την ΠΕ Καβάλας το Καλοκαίρι με το τουρνουά.

Είναι η μόνη βοήθεια που έχουμε από την Περιφέρεια όλο το έτος. Το ποσό μειώθηκε τελευταία και του ζητήσαμε η φετινή επιδότηση να είναι τουλάχιστον 6.000 ευρώ. Την Κυριακή (προχθές) κάναμε διαδικτυακή γενική συνέλευση. Με την πανδημία σε έξαρση δεν στάθηκε δυνατό να κάνουμε τις εκλογές για νέα διοίκηση. Συμφωνήσαμε αυτό να γίνει το επόμενο διάστημα. Σε 2 με 3 μήνες. Η εκλογική διαδικασία θα γίνει δια ζώσης.

Αντίθετα στη συνέλευση κάναμε διοικητικό απολογισμό, οικονομικό και αγωνιστικό. Όλα τα τυπικά. Προϋπολογισμό κτλ. Το ευχάριστο για μας είναι το εντευκτήριο που διαθέτουμε στο ισόγειο της Μ. Λέσχης. Παρόλο που ο χώρος είναι μικρός για τις πραγματικές μας ανάγκες, έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Είναι κεντρικός. Με εύκολη πρόσβαση.

Είμαστε σε ένα εμβληματικό κτίριο της πόλης. Οι μεγάλες βιτρίνες μας προσφέρουν διαφήμιση στους περαστικούς. Ο κόσμος βλέπει τα παιδιά με τους δασκάλους τους. Όλα αυτά μας βοήθησαν. Και ενώ τα 4 προηγούμενα χρόνια που βρισκόμασταν στον παλιό παιδικό σταθμό τα παιδιά μειώνονταν.

Ειδικά και με την πανδημία μείναμε στα μισά παιδιά,φέτος και σε διάστημα 4 μηνών που είμαστε στη Μ. Λέσχη διπλασιάσαμε τα παιδιά και πλησιάζουμε πάλι τα 100 με 120. Όπως είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Σε σχέση με την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, θα την αναβάλλουμε.

Τώρα δεν μπορούμε να την κάνουμε. Ούτε τις βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών της χρονιάς. Όσο για τον αγώνα blitz που κάναμε με την ευκαιρία της κοπής της πίτας, αυτόν τον αγώνα θα τον κάνουμε την προσεχή Κυριακή».

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης