• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Τις επόμενες εβδομάδες θα «τρέξουν» οι διαδικασίες για την πρόσληψη 100 συνοριοφυλάκων, οι οποίοι θα εργαστούν στο τμήμα της Νέας Καρβάλης και θα έχουν αρμοδιότητα στο Ν. Καβάλας. Την ανακοίνωση έκανε το Σάββατο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Δεν είπε τίποτα για την προ έτους υπόσχεση του σχετικά με την αποχώρηση των προσφύγων από το «Ασημακοπούλου». Δεν υπάρχουν κενά στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, απάντησε ο Υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου σε ερώτηση στη Βουλή.

71 τεστ έκανε το Σαββατοκύριακο το εργαστήριο του Νοσοκομείου, όλα ήταν αρνητικά. Ένα κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε το Σάββατο για την ΠΕ Καβάλας ο ΕΟΔΥ. Από σήμερα το βράδυ η εστίαση στο Νομό Καβάλας θα λειτουργεί ως τη 1 το πρωί.

Η έρευνα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο περιστατικό φωτιάς στην πυλωτή πολυκατοικίας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για εμπρησμό. Τρεις πρώην συμβασιούχοι του δημοσίου καταδικάστηκαν στο Τριμελές σε πρόστιμο 150 ευρώ ο κάθε ένας λόγω μη κατάθεσης δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.

Στην Πορτογαλία ταξιδεύει σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Δηλώσεις υπέρ της Καβάλας με αφορμή το νέο λιμάνι και τη σιδηροδρομική σύνδεση με Θεσσαλονίκη από τον Υπουργό Υποδομών και τη νέα πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών κατά του Υπουργού Εσωτερικών λόγω αφαίρεσης αρμοδιοτήτων και εσόδων των δήμων.

Χωρίς εισιτήριο οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ Παπαϊωάννου, οι οποίες θα γίνουν στη Μ. Λέσχη το Νοέμβρη. Ο Χαράλαμπος Χαϊνάς παραμένει πρόεδρος στο Φυσιολατρικό Όμιλο. Αντλία θερμότητας θα ενισχύσει τη λειτουργία του μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στις Καμάρες.

Φιλική νίκη του ΑΟΚ 4-1 στην Τρίγλια. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου νίκησε 1-0 το Νέστο στη Χρυσούπολη, στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ισοπαλία στο Οφρύνιο. Νίκη του ΓΣΕ, ήττες της Ένωσης και των Πανθήρων.

 

 

Διαβάστε επίσης