ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Σε έξαρση τις προηγούμενες ημέρες στην Καβάλα οι τηλεφωνικές απόπειρες απάτης. Σε μία μάλιστα περίπτωση οι άγνωστοι προς το παρόν δράστες ξεγέλασαν ηλικιωμένη γυναίκα από την οποία πήραν 9.000 ευρώ. Τα περισσότερα τηλεφωνήματα σε κατοικίες στην Καβάλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής και ήταν τουλάχιστον 20! Οι δράστες ισχυρίζονται ότι συγγενικό πρόσωπο αυτού που καλούν στο τηλέφωνο ενεπλάκη σε τροχαίο, ζητούν επειγόντως χρήματα.

Επιδεινώθηκε η κατάσταση στο Νοσοκομείο με περισσότερους από 50 ασθενείς. Συνεχίζουν να προετοιμάζουν την αυριανή τους απεργία καφεζυθοπώλες και εστιάτορες. Συμμετέχουν και τα κρεοπωλεία. Τροχαία με τραυματισμούς χθες το απόγευμα στη Χρυσούπολη, το απόγευμα της Παρασκευής στο Παληό. Αύριο στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η πρόταση της διοίκησης του Δήμου Καβάλας για τα ανταποδοτικά τέλη του 2022.

Με πολύ κόσμο η ομιλία Νίκου Ανδρουλάκη την περασμένη Παρασκευή στην Καβάλα. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει στη σημερινή του συνεδρίαση την τοποθέτηση μνημείου στο Δ. Κήπο, αφιερωμένο στην πολύτεκνη μάνα. Στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης η εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Στο πλαίσιο εκδήλωσης στη Philoxenia παρουσιάστηκε η επένδυση Κουρτίδη στην παραλία Οφρυνίου. Σύσκεψη για τοπικά προβλήματα των εργαζόμενων πραγματοποίησε η οργάνωση ΚΚΕ Καβάλας.

Εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής το έργο διάνοιξης της οδού ανατολικά του «Ασημακοπούλου» και μπροστά από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. Σύλληψη 4 διακινητών που μετέφεραν περισσότερους από 20 παράτυπους μετανάστες. Πετυχημένη έναρξη των εκδηλώσεων του CosmoClassical. Νέα διοικητικά συμβούλια για τους Παραμυθάδες και τη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

Τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για τις αναμετρήσεις του, οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν περιμένει ο ΑΟΚ. Το απόγευμα του Σαββάτου στην Καλαμίτσα το ντέρμπι Ένωσης με ΓΣΕ. Έχασαν οι Πάνθηρες, νίκησαν τα κορίτσια στο βόλεϊ ενώ ο Νέστος νίκησε στο τοπικό ντέρμπι 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Ισοπαλία 1-1 στο ματς του Βύρωνα με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

 

Διαβάστε επίσης