Έρχονται και άλλα μέτρα ….

 Έρχονται και άλλα μέτρα ….

Όσο και να μας πιέζουν τα πολλά ημερήσια κρούσματα αλλά και η σταδιακή άνοδος των διασωληνωμένων και των ανθρώπων που χρειάζονται νοσηλεία σε ΜΕΘ η κυβέρνηση αντιστέκεται σθεναρά και αρνείται όχι μόνο ένα γενικό και οριζόντιο lockdown αλλά και την λήψη  περιοριστικών μέτρων για όλους ανεξαιρέτως.

Εστιάζει στους ανεμβολίαστους και θέλει όλα τα μέτρα που θα πάρει και από εδώ και μετά να έχουν να κάνουν μόνο με αυτούς αφού αυτοί είναι το πρόβλημα και ο εμβολιασμός τους η λύση.

Δεν μπορείς να περιορίζεις τον εμβολιασμένο που έχει κάνει το χρέος του , έχει εμβολιαστεί και αντί να τον επιβραβεύεις να τον κλείνεις μέσα στο σπίτι του.

Τώρα όσο αφορά τα νέα μέτρα που υπάρχουν στο τραπέζι  και συζητά η αρμόδια επιτροπή θα μας ανακοινωθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να αποφασίσει την είσοδο των ανεμβολίαστων στα super market με rapid test.

Αν συμβεί αυτό καταλαβαίνετε ότι θα σφίξει ακόμα περισσότερο ο κλοιός για όλους τους ανεμβολίαστους που θα πρέπει ακόμα και για τα είδη πρώτης ανάγκης να βάζουν το χέρι στην τσέπη και να κάνουν τεστ.

 

Μετά και την προχθεσινή εντός έδρας ήττα από την Ισπανία η Εθνική μας ομάδα έμεινε οριστικά εκτός Μουντιάλ 2022.

Η ομάδα μας έκανε την προσπάθεια της , πάλεψε, «πέταξε» κάποιους εύκολους βαθμούς με εύκολους αντιπάλους , δεν τα κατάφερε στο τέλος, αλλά έδειξε ότι είναι στον σωστό δρόμο.

Για αυτό τον σωστό δρόμο είμαστε υπέρ της παραμονής του Φαν Σιπ στον πάγκο της Εθνικής.

Είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουμε το παρών σαν ομάδα στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Χρειάζεται υπομονή και πίστη !

 

Το έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται ότι επιβεβαιωνόμαστε.

Ο Ερντογάν πέφτοντας θα κάνει πολύ  θόρυβο.

Δεν θα είναι μία πτώση χωρίς συνέπειες.

Ήδη αυτές τις συνέπειες στο εσωτερικό της χώρας του, οι πολίτες της γείτονας χώρας, τις ζούνε εδώ και αρκετούς μήνες και στην κυριολεξία βογκάνε !

 

Διαμαρτύρονται την ερχόμενη Τρίτη εστίαση και καφέ για τα νέα περιοριστικά μέτρα αλλά και για το ενδεχόμενο να απαγορευθεί η είσοδος από τις επιχειρήσεις τους σε όλους τους ανεμβολίαστους.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μπορούσε να αποτελέσει και το τελικό χτύπημα στους κλάδους αυτούς που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρήσει η πανδημία.

Το Σωματείο Καφεζυθοπωλών Νομού Καβάλας ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης προς τα μέλη του και ευελπιστεί στην καθολική συμμετοχή τους.

Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο ισχυρότερο θα είναι και το μήνυμα.

 

Ακόμα περισσότερο κρύο αλλά χωρίς φαινόμενα και αυτή η εβδομάδα.

Το δεύτερο 15νθήμερο του Νοέμβρη θα είναι όντως πιο χειμερινό και θα μας βάλει σε ένα άλλο mood.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης