• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Συνεχίζεται αυξημένη η τουριστική κίνηση στην πόλη και το Νομό Καβάλας. Χθες βράδυ εκατοντάδες επιβάτες και αυτοκίνητα διακινήθηκαν με δύο πλοία από το κεντρικό λιμάνι, ταξιδεύοντας ή επιστρέφοντας από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Τις ημέρες πριν και μετά τον 15Αυγουστο αισθητή έκαναν την παρουσία τους στην αγορά οι αλλοδαποί τουρίστες. Όλη την εβδομάδα είναι πολλές οι κρατήσεις τόσο στα ξενοδοχεία όσο και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

 

Επεισοδιακή σύλληψη στη Θάσο δύο ατόμων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε σε τροχαίο που έγινε χθες, πριν την Ν. Ηρακλείτσα. Αγροτικές περιοχές σε Ζυγό- Κρυονέρι- Αμυγδαλεώνα που επλήγησαν από το χαλάζι επισκέφθηκε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Το μπουρίνι του Σαββάτου έγινε αιτία να πέσουν δέντρα σε Πολύστυλο- εθνική οδό Καβάλας Δράμας και επαρχιακή οδό Καβάλας- Ελευθερούπολης.

 

Τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την προσεχή Πέμπτη. Μια μέρα νωρίτερα συνεδριάζει στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Έργο υγρομόνωσης στην οροφή του Διοικητηρίου. Ικανοποίηση πολλών εμπόρων από την εφαρμογή του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης στους κεντρικούς δρόμους. Επιπλέον ποσό 200.000 ευρώ πληρώθηκε μέσω δικαστικής απόφασης από το κράτος η εταιρία που κατασκεύασε το νέο Νοσοκομείο. Εκτός δρομολογίων είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής το υδροπτέρυγο.

 

Από σήμερα το βράδυ στο Καρνάγιο η παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ με τον Άρη Λεμπεσόπουλο. Πολύς κόσμος σε λαϊκό γλέντι που έγινε το Σάββατο στο λιμανάκι της Νέας Ηρακλείτσας. Το απόγευμα στην Ελευθερούπολη εκδήλωση της Μητρόπολης για την στήριξη του τραπεζιού της αγάπης.

 

Στο Βώλακα είναι ο ΑΟΚ, οι προπονήσεις ξεκίνησαν χθες. Ο Λίτσκας συμφώνησε με το Νέστο. Ο Ορφέας νίκησε σε φιλική αναμέτρηση το Παραλίμνιο. Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται τα έργα στο Βερούλειο.

 

Διαβάστε επίσης