• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαφιλίππου και Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ζήτησαν την αλλαγή του κανονισμού ώστε να μπορεί να δένει στην μαρίνα του Λιμένα Θάσου το υδροπτέρυγο. Ανακοινώσεις και επιστολές τοπικών φορέων για την αναγκαιότητα έναρξης των δρομολογίων. Ως το τέλος του μήνα θα έχει ρυθμιστεί τόσο το θέμα των δρομολογίων του φέρι μποτ όσο και του υδροπτερύγου.

 

Πανηγυρική τελετή εγκαινίων στο μουσείο προσφυγικού ελληνισμού στον ανακαινισμένο μεντρεσέ στις Καμάρες. 13 άτομα τραυματίστηκαν χθες το μεσημέρι σε εκτροπή ανατροπή αυτοκινήτου που μετέφερε πρόσφυγες. Στο όχημα εκδηλώθηκε φωτιά. Ένας σοβαρά τραυματίας. Το περιστατικό έγινε κοντά στη Γαληψό. Αθόρυβη και ουσιαστική η προεκλογική δουλειά του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη. Με τη Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε ο Κωστής Σιμιτσής. Εντός των ημερών η ανακοίνωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη της ΝΔ. Φαβορί παραμένει ο Χρήστος Μέτιος.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της Action Team, η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη μας.  3 αλλοδαποί προσπάθησαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό από αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα. Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Πετυχημένη εκδήλωση για την κοινωνική πολιτική της Μαρίας Χατζηκωνσταντίνου. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου – πρόταση για την κεντρική πλατεία. Την Πέμπτη διαμαρτυρία εμπόρων έξω από το κτίριο του ΙΚΑ. Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Την Πέμπτη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο Περικλής Αμπεριάδης πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου. Εξελέγη 11μελές δ.σ. ενώ η συμμετοχή ήταν αυξημένη σε ποσοστό 45%.

 

Το απόγευμα στο Λύκειο Ελληνίδων ομιλία για την επέτειο του «ΟΧΙ» από τον Ευάγγελο Παπαβέργο. Την ίδια ώρα στο μουσείο παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Δημήτρη Βλαχοπάνου. Άριστη εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών. Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στο Αμφιθέατρο δύο διαφορετικές εκδηλώσεις!

 

Με σκορ 4-0 ο ΑΟΚ επικράτησε του Πανσερραϊκού Η αναμέτρηση έγινε παρουσία 2.000 φιλάθλων. Νίκησαν Νέστος- Κεραυνός Πέρνης- Αετός Ορφανού. 3 νίκες σε ισάριθμα ματς στην Α2 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ. Ηττήθηκε το Σάββατο στην Καστοριά η Energean Kavala BC.

 

 

 

Διαβάστε επίσης