• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Μεθαύριο Τετάρτη αρχίζουν στο Ν. Καβάλας μέσω αδιάθετων δόσεων εμβολίων, οι εμβολιασμοί των εκπαιδευτικών. Σήμερα κάθε σχολείο συντάσσει λίστα των εκπαιδευτικών που είναι πρόθυμοι να εμβολιαστούν και την στέλνει στην υπηρεσία. Ρεκόρ εμβολιασμών το Σάββατο στη Θάσο. Μέχρι τώρα σε όλο το Νομό έγιναν 17.000 εμβόλια ενώ και τις δύο δόσεις έκαναν περισσότεροι από 6.000 πολίτες.

 

Πέθανε στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύονταν βαριά τραυματισμένη η 61χρονη συνταξιούχος νοσηλεύτρια. Έγινε δωρεά οργάνων σώματος, δεν βρέθηκε ο δράστης του οχήματος που εμπλέκεται στο περιστατικό. Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας ετοιμάζεται να εφαρμόσει τα ανταποδοτικά τέλη που πρότεινε και ενέκρινε η αντιπολίτευση. Έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών των Δήμων του Ν. Καβάλας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

 

Συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον ανώτατο συμμαχικό διοικητή μετασχηματισμού. Συνέντευξη του Μακάριου Λαζαρίδη στην κρατική τηλεόραση. Λύνεται το πρόβλημα των εργατών γης, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Γιάννης Πασχαλίδης. Την Κυριακή κατέπλευσε στην Καβάλα το Aqua Blue, με καθυστέρηση μιας μέρας λόγω βλάβης. Εξιχνιάστηκε διάρρηξη αποθήκης στη Θάσο όπως και δύο υποθέσεις ρευματοκλοπών. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Με 66 μόνο εργαζόμενους λειτουργούν τα ΕΛΤΑ στο Ν. Καβάλας, ο αριθμός θα μειωθεί κι άλλο με τις επόμενες αποχωρήσεις.

 

ΠΕ Καβάλας και Δήμος Καβάλας συμμετείχαν στην Παγκόσμια Ημέρα Γης. Για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους παραιτήθηκε από πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας ο Θανάσης Δασκαλούδης. Μια ακόμη εβδομάδα θα είναι εκτός λειτουργίας οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καβάλας.

 

Νίκη με ανατροπή του ΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού στην πρεμιέρα της FL. Τα γκολ οι Κολλάς- Βαλαβανόπουλος. Συγχαρητήριες ανακοινώσεις των δημάρχων Καβάλας και Παγγαίου προς το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Θόδωρο Ζαγοράκη.

Διαβάστε επίσης