ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Και το Σαββατοκύριακο ήταν αυξημένα τα κρούσματα κορωνοϊού στο Νομό της Καβάλας. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ χθες διαπιστώθηκαν 13 και το Σάββατο 23. Από αυτά τα περισσότερα έχουν σχέση με εργαζόμενους και συγγενείς τους στη βιομηχανία κρεάτων. Την Παρασκευή ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας ζήτησε να γίνουν εκτεταμένα τεστ, όπως ακριβώς συνέβη προ εβδομάδων στην Ξάνθη. Ο Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας με Γιάννη Πασχαλίδη και Θόδωρο Μουριάδη διέψευσε το ενδεχόμενο τοπικού λοκντάουν.Με ανακοίνωση της το Σάββατο η βιομηχανία κρεάτων γνωστοποίησε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας της.

 

Δύο τροχαία υλικών ζημιών έγιναν χθες το απόγευμα στο δρόμο προς το Παληό. 18 με 23 Σεπτέμβρη η έκθεση του Επιμελητηρίου KAVALAEXPO 2020. 15χρονος μαθητής από την Αθήνα ο νικητής του διεθνούς τουρνουά σκάκι που ολοκληρώθηκε στο Αμφιθέατρο χθες το μεσημέρι. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας συνέλαβε ένα άτομο στην πόλη για παράνομο πλανόδιο εμπόριο. Η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης έδωσε άδεια για την κατεδάφιση επικίνδυνων κτισμάτων δίπλα στο Καρνάγιο.

 

Αυξημένη κίνηση για τα νησιά του Β. Αιγαίου το Σαββατοκύριακο στο κεντρικό λιμάνι. Αυτοψία στα κτίρια της Καλαμίτσας έκαναν τρεις μηχανικοί της ΕΤΑΔ. Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη η μελέτη του ΤΑΡ για το δρόμο προς το βαλβιδοστάσιο του Χαλκερού. Ο ΟΑΕΔ θα λειτουργήσει τον παιδικό σταθμό στο Περιγιάλι, δήλωσε ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Η πανδημία επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά του Οργανισμού Λιμένα. Αίθουσα τηλεδιάσκεψης σε υπηρεσία του δημοσίου, η οποία στεγάζεται απέναντι από την Ιχθυόσκαλα. Παραλίγο πνιγμός γυναίκας το Σάββατο στην Αλάνα, την έσωσαν άλλοι λουόμενοι.

 

Χίλιοι περίπου άνθρωποι φορώντας μάσκα παρακολούθησαν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων. Δεν θα γίνουν την Πέμπτη λόγω του κορωνοϊού οι εκδηλώσεις του CosmoHome. Οι διοργανωτές της συναυλίας Σωκράτη Μάλαμα στο Ακόντισμα διέψευσαν σύλληψη και αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος τους.

 

Την 3η θέση κατέλαβαν οι κορασίδες της Ένωσης στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος- Ασπίδα Πολυστύλου και ΑΕΚ διακόπτουν την προετοιμασία τους λόγω κορωνοϊού. Δεν υπήρξαν εξελίξεις το Σαββατοκύριακο στο θέμα του νέου προπονητή του ΑΟΚ. Τον Κώστα Ζαραϊδώνη απέκτησε η Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης