• 8 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΗ 2019

Με ποσοστό 61,82% ο Θόδωρος Μουριάδης επικράτησε στις επαναληπτικές εκλογές της Δήμητρας Τσανάκα κι εξελέγη νέος δήμαρχος Καβάλας. Δήλωσε συγκινημένος κι αναγνώρισε ότι η ευθύνη είναι μεγάλη. Διαθέτει 9 μόνο δημοτικούς συμβούλους κι έτσι αναζητά συνεργασίες. Η κ. Τσανάκα επισκέφθηκε το Θόδωρο Μουριάδη στο εκλογικό του κέντρο και του έδωσε συγχαρητήρια. Ψηλά το κεφάλι, είπε στους συνεργάτες της. Η θητεία του Θόδωρου Μουριάδη αρχίζει την 1η Σεπτέμβρη.

 

Με ποσοστό 60% νέος δήμαρχος Θάσου ο Λευθέρης Κυριακίδης. Ο Χρήστος Μέτιος μετά από θρίλερ κέρδισε τις εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Νέος δήμαρχος Δοξάτου ο συμπολίτης γιατρός του Νοσοκομείου κ. Θέμης Ζεκερίδης. Σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες χθες ήταν ιδιαίτερα μεγάλη η αποχή. Εντός της εβδομάδας ανακοινώνει το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της στο Ν. Καβάλας η ΝΔ. Αιτήσεις από ενδιαφερόμενους δέχεται για την ίδια διαδικασία η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Ποσοστό 59% έλαβε στις πρόσφατες ευρωεκλογές η ΝΔ στο εκλογικό τμήμα Πλαταμώνα Νέστου.

 

Ανησυχούν για την πορεία του έργου ανακαίνισης του 12ου δημοτικού σχολείου γονείς- εκπαιδευτικοί. Θα τελειώσει εντός του Καλοκαιριού ο παιδικός σταθμός του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι. Περιοριστικά μέτρα στην Εγνατία οδό στη Γαληψό λόγω κατασκευής πλευρικών διοδίων. Κηδεύτηκε χθες ο 31 ετών οδηγός δικύκλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην είσοδο της πόλης το βράδυ της Παρασκευής. Κατέθεσε ένσταση ο Δήμος Καβάλας για να διασωθεί η πρόταση του στο έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου. Δεν διαθέτουν ομπρέλες και ναυαγοσώστες οι ακτές του Δήμου Καβάλας.

 

Πετυχημένη εκδήλωση των επιστημονικών συλλόγων της πόλης κατά του καπνίσματος έγινε την Παρασκευή στην πλατεία Καπνεργάτη. Σε εξέλιξη στη Π. Μουσική έκθεση φωτογραφίας νέων μελών του Φωτογραφικού Ομίλου. 22 Ιουνίου αναβιώνει στα Ποταμούδια το έθιμο του Άη Γιάννη του Κλήδονα. Την Τετάρτη στο «Αντιγόνη Βαλάκου» εκδήλωση της χορωδίας «Προ- νόμιον».

 

Εξελίξεις αναμένονται αυτήν την εβδομάδα στον ΑΟΚ. Παραμένει προπονητής στη Δόξα Θεολόγου ο Βασίλης Γκόλφος. Την Τετάρτη γενική συνέλευση του Νέστου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης